YBEM’den çifte müjde

27 Şubat 2014 14:29

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) yeni kursları ve eğitici programlarıyla kursiyerlerine mutluluk katacak. Eğiticinin Eğitimi Sertifikası Programı ve Temel İlkyardım Eğitimi adı altında çift dalda kurs verecek olan YBEM, kazandırmaya devam edecek.  

Bölgenin en iyi araştırma ve uygulama merkezi haline gelen Yaşam Boyu Eğitim Merkezi kazandırmaya devam ediyor.  Birbirinden farklı kursları ve sertifika programlarıyla hız kesmeden yolunda emin adımlarla ilerleyen YBEM, yepyeni eğitim programlarını sizler için aktif hale getirecek.

EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ SERTİFİKASI PROGRAMI

Seminerin amacı; Kurumlarda eğitim veren eğitmenlere veya verecek olan eğitmen adaylarına bilgi, beceri ve bakış açıları kazandırıyor. Bu seminerde katılımcılar, yetişkin eğitiminin temel ilkelerini kavrayabilecek, yetişkin eğitimiyle öğrenme bağlamı arasında bağ kurabilecek, eğitim ihtiyaç analizi oluşturabilecek ve uygulayabilecek, etkin bir eğitim programı içeriği ve görsel malzemesi tasarlayabilecek, eğitim sunumunda nelere dikkat etmesi gerektiğinin farkına varabilecek, zor katılımcılarla başa çıkabilecek, katılımcı merkezli, akılda kalıcı ve zevkli bir eğitim programı dizaynının ve sunumunun nasıl yapılacağının farkındalığını yaşayabilecek ve eğitim sonrası etkin bir değerlendirmenin nasıl yapılacağı konusunda bilgi sahibi olabilecekler.

TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ

İlk yardımcı sertifikası; İlkyardım eğitim programına katılarak, kurs bitiminde İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan teorik ve pratik uygulamalı sınava katılan ve her iki sınavdan da 100 üzerinden en az 85 alan kişilere ilkyardımcı sertifikası ve ilkyardımcı kimliği düzenlenir.

KAYIT İŞLEMLERİ

En az kontenjanı 15 kişi olarak belirlenen kurslara katılabilmek için 0 246 232 65 65 nolu telefona ulaşabilir, online başvuruya katılabilmek için www.sduyasamboyu.com adresinden yararlanabilirsiniz.

 Öte yandan devam eden kurslar arasında yer alan İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği’nden Aralık ayında yapılan sınavlarda yüzde 90’lık başarı elde eden YBEM, yenilenen kurslaryla hizmet vermeye devam edecek.

 

 

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...