Günaydın, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafını dinledi

27 Şubat 2014 14:40

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Günaydın, esnafın talebi üzerine sanayi sitesinin 3 nolu giriş kapısı olan Bozanönü yolunun açılması için fen işlerine talimat verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Dükkânları ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Günaydın, esnaflarla da mini toplantı düzenleyerek, esnafın taleplerini dinledi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, Başkan Günaydın’ın esnafın sıkıntı ve taleplerini bildiğini, Eğirdir istikametinden gelen yolun açılması için çalışmalara başladığını hatırlattı. Boyacı, “Ancak burada Ulaştırma Bakanlığı’na takılıyor.

Yol için büyük emek sarf ediyor. Tren üst geçidinin olduğu nokta bakanlık tarafından bitirildiği anda yol bağlanacak. Sanayimiz hareketlensin diye köprünün altı açıldı. Birde 3 nolu giriş bölgesindeki yolumuz açıldığında sanayimizin ulaşım sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak” dedi.

Esnaf ısrarla bir an önce 3 nolu giriş yolunun seçimden önce açılmasını ve asfaltlanması için söz istedi. Esnaf, “Fen İşleri Müdürlüğümüz burada inceleme yaptı. Bunu seçimlerden önce halledelim, bu yolun bir an önce açılması için sözünü alalım. Biz 3 nolu çıkış yolunun da yapılmasını istiyoruz” dediler.

Başkan Günaydın ise yolun yeni sezonda yapılmasının daha iyi olacağını söyleyerek, yağışlarda yolun çamur halinde olacağını dolayısıyla esnafın sıkıntı yaşamamasını istediklerini belirtse de esnaf yolun açılması noktasında yoğun istekte bulundu. Bunun üzerine Fen İşleri Müdürünü arayan Başkan Günaydın, yolun çalışma programına alınmasını söyledi. Günaydın, “Yolu açma şansımız var mı? Programınızı kontrol edin. Arkadaşlar ısrarla bizden seçim yolu istiyorlar. Ben vazgeçiremedim. Bu yolu yapalım” şeklinde talimatını iletti.

Başkan Günaydın ayrıca esnafın sitede doğalgaz talebinin bulunduğunu, firma tarafından burasının programda olmamasına karşın kendilerinin bunu programa aldırdıklarını ve sezon ile birlikte doğalgaz ve sitenin altyapısının tamamlanarak her tarafının yeniden asfaltlanacağını söyledi. Günaydın, “Trafik çizgileri, yön levhaları olan bir şekilde burayı yeniden ele alacağız. Burası diğer illere örnek bir sanayi sitesi olsun. Niyetimiz bu. Yeni dönemde de büyük projelerimiz olacak. Önümüzdeki 5 yılı çok daha fazla yatırımlarla değerlendireceğiz. Isparta’yı yenileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...