Çakmakçı’dan Tural’a ziyaret

28 Şubat 2014 18:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, önceki gün Demokrat Parti, İşçi Partisi ve Saadet Partisi’ni ziyaret ederken, dün de Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti.

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarına da ziyarette bulunan Çakmakçı, Ahmet Tural ile Isparta’nın trafik sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Isparta kamuoyunda yapılan yoklamalarda trafik sorununun öne çıktığını söyleyen Çakmakçı, “Belediyeyi aldığımız zaman ilk yapacağımız işlerden biri STK’larla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemek olacak. Taksi duraklarımızı daha modern hale getireceğiz. Trafik konusundaki eğitimleri daha da artıracağız. 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımıza taksilerin 5 lira olmasını talep ediyoruz. Ankara’da böyle bir uygulama yapılıyor. Yine halk otobüslerinde de 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.

DÜŞÜNCELERİMİZ AYNI

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural ise, “Hocamızın söylemleri ile bizim söylemlerimiz aynı. Seçimlerden sonra inşallah bunları faaliyete geçiririz. Ulaşım master planı yapılmalıdır. Geçmiş dönemlerde taksi duraklarının yenilenmesi için birçok görüşmeler yapıldı. Fakat herhangi bir çalışma yapılmadı. Taksi ücretlerinin 65 yaş üstündeki vatandaşlarımıza 5 TL olması konusunda eğer yasalarımız izin veriyorsa, böyle bir çalışma içine girilebilir.” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...