‘Siyasi istikrar olunca ekonomik istikrar kendiliğinden geliyor”

28 Şubat 2014 18:14

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önceki gün akşam Barida Hotel’de düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül törenine katıldı. Eroğlu “Isparta'ya hükümet olarak büyük destekler veriyoruz. Burada tarım çok önemli. Isparta'nın sorunu kalmasın diye seferberlik başlattık” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 25. Vergi Haftası nedeniyle Defterdarlık tarafından düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni programına katıldı. Kurumlar vergisi dalında Isparta'da en çok vergi ödeyen Mustafa Özaydın'a ödülünü sunan Bakan Eroğlu, işadamlarına seslendi. Eroğlu, "Benim Isparta'ya gönül bağım var. Ispartalılar mert, üreten insanlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Isparta için ne gerekiyorsa elimden gelen gayreti gösteriyorum. Isparta'ya hükümet olarak büyük destekler veriyoruz. Burada tarım çok önemli. Isparta'nın sorunu kalmasın diye seferberlik başlattık. Isparta'da sulama tesisleri yapma sözü verdik. Bunların bir kısmının Cuma günü açılışını, temel atılışını yapıyoruz. Bir de Eğirdir'de toplu temel açma törenimiz var. Buraya heybemiz dolu geldik" dedi.

"TÜRKİYE SİZLERİN OMUZUNDA YÜKSELİYOR"

Verginin öneminden de bahseden Eroğlu, "Türkiye'de üç vasıflı insan var. Birisi az tüketip çok üretenler. Türkiye bu insanların omuzlarında yükseliyor. Bunlar eli öpülesi insanlar. İşadamlarımız işte burada. Ekonominin üç temel ayağı var; İş, istihdam, ihracat. Bizler iş ve AŞ sağlayan sizlerin kıymetini biliyoruz. Hükümetimizde işadamlarının önünü açmak için çok sayıda bürokratik engelleri kaldırdı. Daha da kaldırılacak şeyler var. Bir de ürettiği tükettiği eşit olan Türkiye'ye katkısı olmayan guruplar var. Bir de asalak türü dediğimiz hiçbir şey üretmeyen ama tüketen gruplar var. Sizler üretiyorsunuz. Sizlere teşekkür borçluyuz. Türkiye için büyük hedeflerimizi sizlerle sağlayacağız. Bunu için siyasi istikrar gerekiyor. Siyasi istikrar olunca da ekonomik istikrar kendiliğinden geliyor" diye konuştu.

Bu haber 770 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...