Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibinden Başkan Özmeral’e Ziyaret

3 Mart 2014 17:11

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeni seçilen Murat Yalkın ve ekibi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ziyarette bulundular.

Seçildikten sonra Belediye’ye ilk ziyaretlerini yapan Murat Yalkın ve ekibi, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e bir buket çiçek vererek, ilçeye verdiği güzel ve faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Her zaman esnafın yanında olan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, esnafın faydasına yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür eden Murat Yalkın, vazife süresi içerisinde Belediye ile işbirliği içerisinde olacaklarını ve güzel hizmetler yapmayı düşündüklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral,  Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Murat Yalkın ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Genç ve dinamik bir ekiple Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na seçildiniz. Hepinizi ayrı ayrı tekrar tebrik ediyoruz. Vazifemiz süresi içerisinde hep esnafımızın yanında olduk. Hiçbir esnafımıza ceza kesmedik. Bugüne kadar Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda hayırlı hizmet verenlere de teşekkür ediyorum. Sizin gibi gençlerin vazife almasını yürekten kutluyorum. İnşaallah bundan sonra çok daha güzel hizmetler verirsiniz. Hiçbir partinin, görüşün taşeronu olmadan birlik ve beraberlik içerisinde bulunmanız çok sevindiricidir. Böyle devam etmelidir.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibiyle uzun süre sohbet ederek Eğirdir ile ilgili konularda da görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...