CHP, Sütçüler ve Aksu’da seçim bürosu açtı

3 Mart 2014 17:14

Yerel Seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ve ilçelerde de iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Isparta Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman ve beraberindeki hayat Aksu ve Sütçüler’de seçim büroları açılışına katıldı.

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, CHP ’den tekrar aday gösterilmesi’nin ardından seçim çalışmalarına hız vererek seçim bürosu açtı. CHP Isparta heyeti ile Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya pazar, esnaf ve Aksu Meslek Yüksekokulu’nun kermesini ziyaret ettiler.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol “Aksu, Keçiborlu ve Yenişarbademli’de Belediye Başkanlıklarını koruyup, Merkez’de dahil olmak üzere en az sekiz ilçemizde belediyeleri kazanacağız” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya “Biz belediyeyi tekrar kazanarak Aksu’da hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

CHP, Sütçüler’de de iddiasını sürdürürken CHP Sütçüler Belediye Başkanı Adayı Mehmet Sarışahin seçim bürosuna açtı. Katılımın oldukça fazla olduğu açılışta Sütçüler’in dokusu göze alındığında kültürel ve kentsel zenginliğin CHP ile sağlanabileceği vurgulandı.

 

Bu haber 771 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...