Gül Küçük Sanayi esnafının yol sıkıntısı gideriliyor

3 Mart 2014 17:19

Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşların yoğun istekte bulunduğu ve son site ziyareti sırasında dile getirilen 3 Nolu Giriş kapısından Bozanönü-Akkent TOKİ yolunun genişletilmesi ve yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasından Eğirdir Yolu’na çıkacak olan yolun açılması çalışmaları başladı. Bozanönü-Akkent TOKİ arasındaki yolda genişletme çalışmaları yapılırken yol çift şeritli hale getirilecek. Diğer taraftan 3 Nolu giriş kapısı ile Eğirdir Yolu’na çıkışı sağlayacak bağlantı noktasında ise hazırlıklar son hale getirildi.

Çalışma alanında Belediye Meclis Üyeleri adayları ve esnaflarla birlikte incelemede bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Esnaflarımız bu iki yolun yapılmasını istedi, bizde esnaflarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Yolların en kısa sürede yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bozanönü yolu olarak bilinen ve Akkent TOKİ’ye de bağlanacak olan yolumuzu bulvar haline getireceğiz. Ciddi bir çalışmayla bu sorunu çözüyoruz. Isparta’mıza, esnafımıza gelecek için bu yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Karayolları çalışmasından dolayı Gül Küçük Sanayi Sitesi önündeki kavşağın kapanmasından dolayı esnafın sıkıntı yaşadığını ve bunu da yaptıkları çalışmayla esnafı en kısa sürede rahatlatacaklarını belirtti. Karayolları çalışmalarından dolayı sadece Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafının mağdur durumda olmadığını bu mağduriyetin Davraz Mahallesi bölgesindeki çevre yolunda da yaşandığını dile getiren Başkan Günaydın, “Karşımıza çıkan bu tip sorunları da yine kendi imkânlarımızla çözüyoruz” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine katılan Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı da, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Günaydın ve ekibine teşekkür ederken, karayollarının çarşıya çıkış yollarının bulunduğu kavşağı kapatmasından dolayı sıkıntı çektiklerini ve bu sıkıntının Başkan Günaydın tarafından çözüldüğünü belirtti. Boyacı, “Başkanımız sanayi çarşımızın esnafının mağduriyetini gideriyor. Geçtiğimiz günlerde söz vermişti ve bu sözünü de yerine getiriyor” ifadelerinde bulundu.

Bu haber 902 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...