‘Isparta’nın sahibi biziz’

3 Mart 2014 17:21

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘Devletin devlete borcu olup diye Isparta’yı soyanlar, Isparta’yı bir daha soyamayacaklar. Çünkü Isparta’nın sahibi MHP’dir’ dedi.  Günaydın, iktidar kanadının altyapı yenilecek açıklamasına ‘ Günaydın efendim. Burada Günaydın var onu yaptı’ diye karşılık verdi.

MHP’nin 30 Mart yerel seçimleri öncesi bir seçim irtibat bürosu da Davraz Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz,  MHP Belediye Meclis adayları ve çevre halkı katıldı.  

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  seçim irtibat bürosunun açılışında iktidara yüklendi. Günaydın, “ Bu ülkenin bir sahibi var. Ülkeyi mahveden, soyan, ayakkabı kutuları olan, rüşvet alanlar, verenler kim? Bunu artık Türkiye değil, dünya biliyor. Dünya bilmeseydi iyiydi. Seçcimi kazandıktan sonra Çin’de bir fabrika teçhizatı almak için gidecektim ama geç gideceğim. Çünkü anlaşmak istediğim kişilerle nasıl göz göze geleceğimi bilmiyorum.  Türk milleti onurludur şereflidir. Sıkıntı çekiyoruz ülkemiz açısından. Türk halkı bunun farkında. Bu Isparta’nın ‘da Türkiye’nin da sahibidir. Isparta’nın sahibi MHP ve seçilen belediye başkanlarıdır” dedi. 

‘GÜNAYDIN EFENDİM BURADA GÜNAYDIN VAR’

İktidarın, Isparta’da konulardan haberi olmayan bir bakanları bir de adayları olduğunu öne süren  Başkan Günaydın, “Gölcük’e o parkı yapamazsınız. Orası koruma altında. Diyor ki altyapı yapacağız. Günaydın efendim. Burada Günaydın var onu yaptı. Bu adamların bunlardan haberi yok.  Hiçbir şey yapmıyorsunuz geçmişte de yapmadınız. Yapanı da karalama peşindesiniz. Isparta halkı sizi tanıdı. Devletin devlete borcu olup diye Isparta’yı soyanlar, Isparta’yı bir daha soyamayacaklar. Çünkü Isparta’nın sahibi MHP’dir Isparta’nın hakkını koruyacak MHP ve onun mensuplarıdır. En fakir belediyeyi devraldık. Şu anda fabrikalarıyla, gelirleriyle, çalışmasıyla, hiçbir şeye zam yapmamasıyla unvan kazanan Isparta  Belediyesi, şu anda en zengin belediyeler arasında. Bu çerçevede yeniden mesafe alacağız. Onların aklı ermeyecek projeler yapılacak. Fabrikalar yaptık?  Nereden buluyorlar bu parayı diyorlar. Biz çalmıyoruz ki , ayakkabı kutularımız yok ki. Çok az kaldı. Türkiye’nin güneşi çok parlak olacak. Çünkü bir denemesi Isparta’da yapıldı. Ve en zengin belediye oldu. Şimdi sıra Türkiye’ye geldi. Şanımız, şerefimiz kurutulacak.  O zaman yurtdışına da çıkacağım herkesin gözünün içine bakacağım ama şimdi bakamıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Başkan Günaydın bir süre içeride partililerle sohbet etti.     

 

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...