‘Korkma Isparta’m Biz Varız’

4 Mart 2014 15:48

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, halkla beraber olmanın, beraber düşünmek anlamı taşıdığını kaydederek, “Bazı şeyleri anlamak zorundayız. Hangimizin bugüne kadar parası arttı. Üretim toplumundan çıktık, tüketim toplumuna döndük. ‘Halkımız ne isterse biz onu yaparız’ dedik ve bugünlere kadar çalıştık, şimdide ‘korkma Isparta’m biz varız’ diyoruz.

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Günaydın, Yenice Mahallesi halkı ile sosyal tesislerde buluştu. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Günaydın, 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin farklı ve ülke için önemli bir seçim olacağını söyledi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise ülke ve Isparta gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala MHP seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenice Mahallesi Sosyal Tesislerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Günaydın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimleri ‘kader seçimi’ olarak nitelendiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP’nin Isparta’da düzenlediği mitingi değerlendirdi. 11 yıldan buyana AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’da 3 miting yaptığını ve bu mitinglerde hep Dereboğazı yolunun sözünü verdiğini söyleyen İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta-Antalya ve Antalya-Isparta’dan 10’ar km’lik yol yapılacağının söylendiğini kaydetti. Yalçın, bunun Isparta-Ağlasun yol kavşağı ile Antalya-Topallı arasında olduğunu aktarırken, Topallı bölgesinden geçecek çevre yolunun altyapısının hazırlandığını belirterek, “Dereboğazı yolu ile hiç alakası yok” dedi.

Yine 2 Mart’ta Bölge Hastanesi temelinin atılacağının duyurulduğundan bahseden Yalçın temelinin atılamadığını aktararak, “Bunların Isparta ile alakası yok” ifadesinde bulundu.

Bakanlıkların mermer ocaklarının ıslah edildiğini, ağaç dikildiğini açıkladığını ancak bakanlığın Sütçüler İlçesi’ni incelemelerini tavsiye eden MHP İl Başkan İsa Yalçın, “Sütçüler için ne yaptınız. Doğa katlediliyor” görüşlerinde bulundu.

Gölcük’e Euro Park yapacaklarını duyuran AKP adayı Nuri Uzaktaş’a da cevap veren Yalçın, “Belediye adaylarının projesi olduğunu söylüyorlar. 2 senedir bu proje önlerinde bekliyor. Oraya bir şey yapamazlar. Milli Park alanıdır. Belediye Başkanımız elmalıktaki yaşlanan ağaçların yerine ağaç dikti onu bile kaldırttılar” şeklinde konuştu.

Yine AKP Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın ‘kentsel dönüşümü başlatacağız’ dediğini kaydeden Yalçın, “Sayın Uzaktaş 7 bin adet bina yıkılacak diyor. Nasıl bir dayanakla bunu diyebiliyorlar. Bu rakamı nasıl ortaya çıkarmışlar. Yarın her şeyi katledecekler. 6306 Sayılı Kanun ile istedikleri yeri alıp, istedikleri yeri yapacaklar. Emelleri belli oldu” görüşlerinde bulundu. Yalçın, “Bu seçimlerde bakanlarla, mitinglerle her şeyi yapacak olan iktidarın karşısında dik durarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerde 30 Mart’ta vereceğiniz oylarla bir mesaj vereceksiniz” ifadelerinde bulundu.

2004 seçimleri öncesinde Ispartalı vatandaşları dönemin AKP adayına karşı uyardığını hatırlatan Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, “Isparta’mız 7,5 yıllık kayba uğramıştır. Bu kaybın tamamı Hasan Balaman’a aittir. 5 yılı kendi döneminden, diğer 2,5 yıllık dönemi ise bizim borçları yapılandırma ve ödemelerden kaynaklanmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, halkla beraber olmanın, beraber düşünmek anlamı taşıdığını kaydederek, “Bazı şeyleri anlamak zorundayız. Hangimizin bugüne kadar parası arttı. Üretim toplumundan çıktık, tüketim toplumuna döndük. ‘Halkımız ne isterse biz onu yaparız’ dedik ve bugünlere kadar çalıştık, şimdide ‘korkma Isparta’m biz varız’ diyoruz.

2 Mart’ta atılması beklenen ancak ileri bir tarihe ertelendiği duyurulan Bölge Hastanesi temel atma töreni ile ilgili olarak da konuşan Başkan Günaydın, “Bunlar hastane temeli değil, ağız diş sağlığı hastanesinin temelini atacaklardı. Hani atamadılar. Çünkü hastane alanında çeşitli mülk sorunları bulunuyor bunlar çözülemedi, inşaat ruhsatı sorunu çözülemedi” şeklinde konuştu.

Isparta halkını sevdiğinden bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Biz Isparta’yı düzeltmek, kalkındırmak için çalışıyoruz. Isparta’nın hakkını hukukunu savunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem için büyük projelerimiz var” dedi.

 

 

 

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...