‘’Isparta tarihinde ilk defa böyle kalabalık oluyor’’

4 Mart 2014 15:49

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta tarihinde ilk defa böyle bir kalabalıkla buluştuğunu belirtti. Zabun, Erdoğan’ın vermiş olduğu müjdelerin boş olmadığını ifade ederek ‘’Isparta Hızlı treni evinde gibi hissedebilir’’ dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta ziyareti sonrası siyasiler miting değerlendirmesinde bulundu. Muhalefet Erdoğan’ı sert bir dille eleştirirken AK İl Başkanı Zabun ise tam tersine savundu. Başbakan Erdoğan’ın milletle kurmuş olduğu bir gönül köprüsü bulunduğunu dile getiren Zabun, şunları söyledi; ‘’Biz sahaya çıktığımızda da bunu gördüğümüzü ifade ettik. Mahşeri bir kalabalıkla sayın Başbakanımızı meydanda ve meydanın dışında sevgiyle karşılayan bütün Ispartalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

‘’ISPARTA TARİHİNDE İLK DEFA BAŞBAKANIMIZ

BÖYLE BİR KALABALIKLA BULUŞTU’’

Öte yandan ben Isparta tarihinde ilk defa böyle bir kalabalıkla Sayın Başbakanımız buluştu. Ben meydandaki sayıya takılmıyorum ama meydan tük giriş kapılarına kadar tıklım tıklım dolu ve dışarıda kalan birçok hemşerimiz vardı. Miting alanına gelip de içeriye giremeyen başbakanımızı canlı olarak göremeyen hemşerilerimizden özür diliyorum.

‘’BÜYÜK BİR MEYDAN KAZANDIRACAĞIZ HALK SIĞMIYOR’’

Bir başka gerçek de şudur; Başbakanımızın Isparta'da gerçekleştirdiği mitingler açısından mevcut meydanımız dahi cevap vermemektedir. Isparta daha büyük bir meydana kavuşmalıdır. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde bizim düşünce ve projelerimiz içerisinde Isparta’ya büyük bir meydan kazandıracağız. Bu tür organizasyonlarda Ispartalı hemşerilerimizin de sıkıntı yaşamasının önüne geçmiş olacağız.

VERİLEN MÜJDELER BOŞ DEĞİL

Bir başka teşekkürü de Sayın Başbakanımıza yapıyoruz. Biz daha öncesinde söylemiştik ama kamuoyu bunu Başbakanımızın ağzından duymak istedi. Başbakanımız da Dereboğazı’nın iki etabının başladığını ve arada kalan kısa mesafenin de proje ihalesinin başladığını açık ve net olarak kendi ağzından ifade etti. Yine Isparta'nın hızlı tren ağına bağlı olacağını bundan fevkalade şeklinde faydalanacağını açık ve net bir dille ifade etti. Isparta basınımızın gündeme getirmiş olduğu polis eğitim merkezi ise zaten tamamlanmış bir süreçti. Tamamlanmış bir süreci burada ayrıca ifade etmesi çok da gerekli değildi. Zaten biz biliyoruz ki sayın başbakanımızın desteğiyle bu süreç tamamlanmış bir süreçtir.

‘’HIZLI TRENİN NEREDEN GEÇTİĞİ DEĞİL

İSTASYONUNUN NEREDE OLDUĞU ÖNEMLİDİR’’

Başbakanımızın ifade ettiği şey, Isparta'nın hızlı trenden açık ve net olarak faydalanacağı yönündedir. Zaten biz daha önce de ifade ettik. Isparta'nın istediği Isparta sınırları içerisinde olan bir noktaya hızlı tren istasyonu kurulacaktır. Hızlı tren transit seyir eden bir araç olduğu için önemli olan istasyonudur. Nereden geçtiği değil, istasyonunun nerede olduğu önemlidir. Sayın başbakanımız da Isparta'nın tren istasyonundan kendi evinde gibi açık ve net olarak ifade etti.’’

 

 

Bu haber 1066 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...