Göktaş İlkokulu’na yeni Atatürk Büstü

5 Mart 2014 16:57

Uzun zamandır Atatürk büstü bulunmayan Göktaş Mahallesi’ndeki İlkokula Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, büst hediye etti.

Daha önce alçıdan yapılan Atatürk Büstü’nün kırıldığını ve sonrasında da çalındığını belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuzu, “her zaman olduğu gibi yine Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral imdadımıza yetişti” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Muhtar Hüseyin Kuzu, Göktaş İlkokulu Müdür Yetkili öğretmen Fulya Yılmaz, Öğretmen Necla İpek Coşkun ve öğrencilerle birlikte Atatürk Büstü’nü yerine koyarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

Başkan Özmeral, “ilçemizde bulunan bütün okullarımızın ihtiyaçlarına imkânlarımız nisbetinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yarıyıl tatili öncesinde Götaş Mahallemize yaptığım ziyaret ve incelemeler sırasında Okulumuzdaki Atatürk Büstü’nün olmadığını görmüştük. Şimdi tedarik ettik ve büstümüzü getirdik. Okulumuzun diğer ihtiyaçlarına da zaman zaman cevap veriyoruz. Vazifemiz süresi içerisinde de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuzu, Göktaş İlkokulu Müdür Yetkili öğretmen Fulya Yılmaz ve Öğretmen Necla İpek Coşkun, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ziyaretinden ve Atatürk Büstü’nün tedarik edilip yerine konulmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkürlerini belirttiler.

 

Bu haber 1405 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...