SDÜ’nün akademik yılı başlıyor

27 Eylül 2012 16:21

SDÜ’nün akademik açılışı bugün saat 15.00’te yapılacak. Rektör Hasan İbicioğlu, açılışa Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılacağını açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen Türkiye Gençlik Birliği’ne mensup öğrenciler yaptıkları açıklamada Bakan Şimşek’e SDÜ’ye gelmeme çağrısında bulunarak; “Eğer gelirseniz bizde en doğal hakkımızı kullanarak sizi protesto edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi bu yıl eğitim öğretime başlama tarihi ile akademik açılışı aynı gün yapıyor.   

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK GELİYOR

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de üniversitenin akademik açılışına katılacağı kaydedildi. Ayrıca Şimşek’e üniversite içinde yeni yapılan yerlerin açılışının da yaptırılacağı ve üniversitenin mali sıkıntıları ile ilgili hazırlanan bir dosyanın sunulacağı belirtildi.

Akademik açılış töreni  bugün saat 15.00’te başlayacak.

ÖĞRENCİLERDEN BAKAN ŞİMŞEK’E ‘SDÜ’YE GELME’ TEHDİDİ !

Öte yandan, SDÜ’nün akademik açılış yılı töreninin programının belli olmasının ardından Türkiye Gençlik Birliği üyesi SDÜ’lü bazı öğrenciler, sosyal paylaşım sitesi facebookta, Isparta’ya gelecek olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i, üniversitede görmek istemediklerini, gelmesi halinde protesto edeceklerini açıkladılar.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri sosyal paylaşım sitesi olan facebookta ‘Karşılama-Uğurlama’ adıyla kurdukları grupta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek eleştirildi. Grup, SDÜ’nün akademik açılışına geleceği söylenen Bakan Mehmet Şimşek’i istemediklerini alenen sosyal paylaşım sitesinde duyurdu.

 

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...