“Başbakanın gündeminde Isparta yok”

5 Mart 2014 17:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitingini değerlendirdi. Milletvekili Korkmaz, Başbakan Erdoğan’ın Isparta’ya dair yatırım sözü vermediğini kaydederek, “Başbakanın Isparta Mitinginin özeti şudur; AKP il teşkilatı Başbakana gül lokumu ikram etmiştir, Başbakan lokumu yiyip Isparta’dan ayrılmıştır” dedi.

Korkmaz’ın değerlendirmesi şöyle: “Sayın Başbakan Isparta’da miting yaptı. Bir ilde niye miting düzenlenir?  O ilin sorunları dile getirilir, o il için planlanan yatırımlardan bahsedilir. Kaldı ki yerel gazetelerimizin tamamı 3 önemli yatırımın sözünü beklediklerini baş sayfa sayfalarından ilan etmişken… Sayın Başbakanın konuşmasını hayretler içerisinde dinledim. Sayın Erdoğan belli ki “yolsuzluktan” suçüstü yakalanmış olmanın haliyle çok sinirli, sürekli bağırarak konuşuyor, Bilmiyor ki Isparta huzurun ve sevginin hakim olduğu bir şehirdir. Bu üslup Isparta’ya fayda getirmez.  Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitingi içerik olarak diğer illerde yaptığı mitinglerden farklı değil!... Hakaret, aşağılama, azarlama, yolsuzlukları aklama, yalan dolan… Mitingde Isparta’ya dair söylenen ne var, hangi yatırımdan bahsedilmiş, hangi yatırımın sözü verilmiştir? Kocaman bir HİÇ!!!

Dereboğazı yolu için  “kademeli olarak yapılacaktır” dedi. 2014 yatırım programında yok. 2015’te olacağını da bilmiyoruz!... Boşluğa bir şey söyledi. “Ya Hoca ölür, ya fil yada Timurlenk…” noktasında bıraktı. Fıkra gibi…

Hızlı tren ile ilgili ne dedi?... “Burdur’la ortak kullanacaksınız…” Güzergah Isparta’dan geçsin yine Burdur’la kullanalım. Sayın Başbakan!.. Hatta “Isparta- Gümüşgün güzergâhını bile 2014’te 2015’te yapacağız” demedi.

Polis okulu konusunu ağzına bile almadı.

Isparta’nın hiçbir beklentisine cevap vermedi.

Teşvik bölgesinde durumumuz belli, düzeltilecek mi? Cevap YOK.

Isparta’ya ikinci üniversite açılacak mı? Cevap YOK.

Havaalanı daha aktif hale getirilecek mi? Cevap YOK.

Isparta’ya herhangi bir bölge müdürlüğü açılacak mı? Cevap YOK.

Isparta ve İlçelerde istihdam artırıcı yatırımlar için herhangi bir devlet desteği olacak mı? Cevap YOK.

Bu YOK’ları daha da uzatabiliriz.

MHP, Isparta’nın sorunlarını, ihtiyaçlarını bilmektedir. Ispartalının sorduğu soruları cevapsız bırakan Erdoğan, Ispartamızın cevabını 30 Mart Akşamında televizyonlardan öğrenecektir. Allah’ın izniyle Isparta’mızı arzu edilen noktaya taşımak MHP’ne nasip olacaktır.

Başbakanın Isparta Mitinginin özeti şudur; AKP il teşkilatı Başbakana gül lokumu ikram etmiştir, Başbakan lokumu yiyip Isparta’dan ayrılmıştır. Kendisine afiyet olsun diyoruz. Yine Antalya’ya geçerken fırın kebabımızı da ikram edebileceğimizi belirtiyoruz.

Ey Başbakan!... BOP eşbaşkanı sıfatıyla K.Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Tunus’ta, Libya’da bu ülkeyi sonu bilinmeyen mecralara sürükleyen sensin,

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyip, odalarca haram para istifleten sensin.

“Eee gari, bilmediğin yola girdin düşecen!...

  Bilmediğin aşı yedin, 30 Mart’ta davul gibi şişecen!...”

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...