Günaydın; ‘Siyasette samimiyet gerek’

5 Mart 2014 17:05

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gülevler Mahallesi’nde bulunan erkek öğrenci yurdunu ziyaret etti. Belediye Meclisi Üyesi Adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, günümüzde dinin siyasete karıştırıldığı, gönülleri ve kalpleri bilenin yaradan olduğunu söyledi.

Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında gençlere bilgiler veren Başkan Günaydın, Türkiye’de altyapıya yapılan yatırımın boş ve gereksiz olarak görülmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Çalışmanın en büyük ibadetler arasında yer aldığından bahseden Başkan Günaydın, siyasetin doğru, dürüst hizmet anlamı taşıdığını ifade ederken, “Siyaset günümüzde yalan, talan ve kandırmaca olarak görülüyor. Siyaset kelimesinin ülkemizde şanına sahip olması gerekiyor. İnsanları layık olduğu şehirlerde yaşatmamız gerekiyor” derken, gençlere olan güvenini dile getirdi. ‘Siyasette samimiyet gerek’ diyen Günaydın, gençlerin meseleleri doğru analiz etmeleri ve değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Sohbet karşılıklı soru-cevap şeklinde son buldu.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...