“Biz Isparta’nın dertleriyle dertlenmiş birini aday yaptık”

5 Mart 2014 17:12

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, muhalefetin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitingi sonrası yaptığı eleştirilere “Ellerindeki mama ve oyuncağı aldık, şimdi ciyaklıyorlar” diye yanıt verdi. Özel ayrıca Isparta-Antalya duble yolunun da biteceğini belirterek “Ağlasun-Çeltikçi duble yolu plandan çıktı. Ama bunu Burdurlular duymasın” dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta ziyareti sonrası değerlendirmede bulundu. Gerçekleştirilen mitingin son yılların değil, Isparta tarihinin en kalabalık mitingi olduğunu ileri süren Özel, “Muhalefet kendisini avutacaktır. Gözlerini kapatabilir ve görmezden gelebilirler. Kendi siyasi alanların da kendilerini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle görebilirler” dedi. Mitinge çevre illerden taşıma olmadığını ifade eden Özel, “Kimse menfaat için o alana gelmemiştir. Başbakanımızın halkımızın kalbinde farklı bir sevgisinin olduğuna anlamadılar. Halkımız bunu anladığı için miting alanına geldi ve desteğini verdi” diye konuştu.

“KULAKLARINI AÇIP İYİ DİNLESİNLER”

Miting sonrası muhalefetin Başbakana yönelik eleştirilerine yanıt veren Özel, “İsa Yalçın miting öncesi psikolojik baskı yapıldı diyor. Bunu kime, nerede psikolojik baskı yapmışız açıklasın. Yuvarlak laflarla siyaset yapmasınlar. Valilik binasına bir tane AK Parti bayrağının asıldığını göstersin. Kendisi herhalde alan süslemesi yapmadı. Tepeden inme siyasetçi herhalde. Bizim dönemimizde çelik halatlarla bağlanması için bir sistem kuruldu. Atatürk’ün ve Sayın Başbakanımızın resmini asıldı. Tayyip Beyin bayrağı halata asılıydı. Orada kendileri çelik halatları kullanmadan süsleme yapsınlar da görsünler. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı geliyor. Asılabilir ama biz bunu yapmadık. Çelik halata astık.

“YALÇIN RÜYADA GEZİYOR”

Başbakanımız hızlı tren, duble yol konusunda ne dediğini Sayın Yalçın ve Çakmakçı kulaklarını iyi açarak dinlesinler. Sayın Başbakanımız Burdur ve Isparta bu projeden ortak faydalanacaklar dedi. Bu ortak bir istasyon olacağının ifadesidir. Çakmakçı, projesi bitti diyor. Kendisi rüyada geziyor. Çakmakçı ise bizden inşallah özür diler. Burası resmi yol olsun diyor. Burası zaten resmi yol. Herhalde sayın hocamın bilgisi zayıf. Hızlı tren konusunda yapılacağını anladılar ellerindeki mama ve oyuncağı alıyoruz, ciyaklıyorlar. Bunlar Türkiye’yi ve eski Isparta gibi yönetmek istiyorlar. Biz hızlı tren diyoruz onlar kara tren diyorlar. Biz ak diyoruz, onlar kara” diye konuştu.

“BURDURLULAR DUYMASIN!”

Öte yandan Ağlasun-Çeltikçi duble yolunun plandan çıkarıldığını belirten Özel, “Ama bunu Burdurlular duymasın” dedi. Dereboğazı yolunun yapılacağını hiçbir sorunun bulunmadığını ifade eden Özel, şunları söyledi; “Başbakanın söylediği bu yol yapılacak. Hiçbir sorun yok. Biz yapacağız diyoruz, muhalefetin elindeki oyuncağı aldık. Muhalefet artık oraya kazma kürekle gittiler, onu alsınlar artık bahçelerinde kullansınlar. Biz şuradaki ITKM’yi 20 yıldır bitiremiyoruz. Yolu yapıyoruz. Dereboğazı yolu 2002’ye kadar 6 ayı kapalı 6 ayı açıktı. Yol heyelanlardan göçüyordu. Duble yol kadar oraya para harcandı. Şimdi duble yol olacak. İnşallah duble yol olduktan sonra yol 100 kilometreye düşecek.

GÜNDEMİ SAPTIRIYORLAR

Dertleri üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. Biz iş yapıyoruz proje üretiyoruz, dedikodu üretmiyoruz. Dün Başbakanımız Konya duble yolunu da söyleyecekti. Ulaştırma Bakanımız seçime kadar buraya gelecek ve bu konuda gerekli açıklamayı yapacak.

Daha sonra aynı olayı Özal’a yaptılar. Özal’ı da en sonunda zehirlediler. Başbakanımıza da suikast girişimleri oldu. Ofisine böcek yerleştirildi. Tarih tekerrür ediyor. Başbakanımızı yedirtme operasyonuna bu millet dur dedi.

BİZ ISPARTA’NIN DERTLERİYLE DERTLENMİŞ BİRİNİ ADAY YAPTIK

Kamuoyu bize ne diyordu? İthal biriyle seçime gider diyorlardı. Bu dönem biz ne yaptık? 2 dönem il başkanlığı yapan, Isparta’nın yerlisi, Isparta’da doğmuş, büyümüş, sanayide ticaret yapmış bir kardeşimizi, özellikle de Ankara Siyasi Bilimler Fakültesi mezununu aday gösterdik. Bu söylemleri diyenleri ters köşeye yatırdık. Biz Isparta’nın dertleriyle dertlenmiş birini aday yaptık. Başarılı bir işadamı ve sanayici kimliğiyle nüfus etmiş bir kardeşimiz. Günaydın’ı 10’a katlayacağını ve Günaydın’ı silecek iddiasındayız. Artık Isparta’da klasik, ruhsat verme, su hizmeti sunma, asfaltı yapma hizmetinin dışında farklı hizmetlere imza atılacak. Isparta almış başını gidiyor denecek bir şehir haline getirmek istiyoruz. Isparta Belediyesi bu dönemde bizde olsaydı, şehir hastanesinde kamu arazisini alma da bu kadar sorun yaşanır mıydı? Bu arkadaşla aynı istikamete bakmıyoruz. Nuri Uzaktaş beyle şehri farklı bir konuma getireceğiz.

BUNLAR TOPLUMUN ÇEŞİTLİ RENKLERİ

DP’den gelen Nuri Selçuk, Isparta’da her sorunu çözüme kavuşturan birisi. Uğur Bestelci, dik ve doğru duruşu olan bir kişi. Seyfettin Kalem AK Parti’nin kurucularından Balaman’la çatışmaya girdi. Şimdi yuvasına döndü. 3 arkadaşımızla ilgili kamuoyunda bunlar yolsuzluk yaptı diyebiliyorlar mı? Kimse diyemez. Bunlar toplumun çeşitli renkleriydi. Siyasette daha fazla çeşitlilik sunarlar. Biz artık Ak Parti kimliğini benimsiyoruz. O arkadaşlarımız hiçbir yer pazarlığı olmadı. Bizi nerede değerlendirmek istiyorsanız gelip orada siyaset yapmak istiyoruz dediler. 2011’de de böyle bir durum oldu. Biz o dönemden bu yana birlikte yürüdük. Şimdi Isparta’da güzel işler yapmak için geldiler.”

 

Bu haber 1146 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...