Göl kenarına yeni takılan aydınlatmalar yüz güldürdü

6 Mart 2014 15:15

Daha önce Eğirdir Gölü’nün Poyraz tarafında Belediye’nin tesis ettiği direklerdeki aydınlatmalardan Lodos tarafında da takılınca Göl kenarları ayrı bir güzelliğe kavuştu.

Led ışıklarla göl kenarını süsleyen üzerinde kırmızı elma motifi bulunan aydınlatma direklerini geçen hafta yerlerine yerleştiren Belediye, “Hizmette sınır yoktur” anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Akşam saatlerinden başlamak üzere geceleri yanan lambaları görenler, Başkan Özmeral’e ulaşarak teşekkürlerini bildiriyorlar. Otogar Taksi Yazıhanesi tarafından başlayarak devam eden aydınlatmaların Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını belirten vatandaşlar Başkan Özmeral’e, aydınlatma direklerinin daha da çoğaltılmasını istediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Yolların 4-5 yıldır standartlara uygun yeniden düzenleneceği konusu sahile yapabileceğimiz çalışmaları hep engellemişti. Kararlı davranarak, led ışıklı lambalarımızı Poyraz tarafından sonra Lodos tarafına da takarak aydınlatmaya başladık. Kıyıda güzellik sağlayan aydınlatmalardan dolayı halkımızın memnuniyetlerini belirtmeleri ve teşekkür etmeleri bizi sevindirmiştir. Yaptığımız hizmetlerin takdir edilmesi bizlere ayrı bir güç vermektedir” dedi.

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...