CHP, Yalvaç’ ta seçim bürosu açtı

6 Mart 2014 15:26

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Yalvaç’ta hareketli günler yaşanıyor. Son olarak CHP Yalvaç Belediye Başkan Adayı Mevlüt Danacı, seçim bürosunu açarak çalışmalarına hız verdi.

CHP,  Yalvaç seçim bürosu açılışında gövde gösterisi yaptı. CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, CHP ilçe başkanları, CHP belediye-belde başkan adayları ve pek çok partili katıldı.

YALVAÇ İÇİN OMUZ OMUZA

Seçim bürosu açılışında konuşan CHP Yalvaç İlçe Başkanı Erkan Ünal “ El ele, omuz omuza, temiz bir Yalvaç için; tüm örgütümüz tek yumruk olmuştur. Belediye başkanı Tekin Bayram’a şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz fakat onun yapamadıklarını başarmaya geliyoruz. Biz insanlarla uğraşmayacağız. Yalvaç’ın sıkıntılarını projelerimizle çözeceğiz, halkımıza hizmet sunacağız. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Yalvaç’ımızı güzel günlere taşıyacağız” dedi.

ŞEMSİYE ROLÜ ÜSTLENECEĞİZ

CHP İl Başkanı Vedat Şenol ise “ CHP olarak iktidara yürüyoruz. Yalvaç’ta Mevlüt Danacı’nın bu mücadeleyi başarı ile sonuçlandıracağına yürekten inanıyorum. Önümüzdeki yerel seçimler, adeta genel seçim havasını almıştır. Türkiye Cumhuriyeti var olma yoluna girmiştir. Kuvayi Milliye ruhuyla şemsiye rolü üstlenerek, halkımızın geleceğini şekillendireceğiz. Memleketimizi hırsızlara teslim etmeyeceğiz. Bugün iktidarda bulunan başbakanın başkanlığında, bir hırsızlık çetesi oluşturulmuştur. Fakat önlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin tapusu konumunda olan Cumhuriyet Halk Partisi, hırsızlık ve yolsuzluklara karşı set oluşturacaktır. CHP iktidarıyla birlikte, ülkemizi bu karanlık günlerden kurtaracağız” diye konuştu.

TEREYAĞI MI ERİTİYORSUNUZ?

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner de; “ AKP hükümeti yalanla, talanla malı götürdüler. Yarası olanlara gerçekleri haykırdıkça üstümüze geliyorlar. Yılmadan, yıkılmadan mücadelemize devam ediyoruz. Yiyorlar, yediriyorlar, yiyenleri koruyorlar, yargıya müdahale ediyorlar. Bilal Erdoğan diyor ki ‘ baba eritemedik ‘ tereyağı mı eritiyorsunuz siz? Haram, zıkkım, zehir olsun, boğazlarında kalsın. Yeter artık! Allah deyip halkımızı kandırdılar. Halkımız bunları vezir etti ama rezil etmesini de bilir. Millete din-iman, kendilerine mal-mülk, yok öyle yağma” şeklinde konuştu.

YALVAÇ’IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

CHP Yalvaç Belediye Başkan Adayı Mevlüt Danacı şu şekilde konuştu; “Tarafsız, ayrıcalıksız, hizmet almak isteyen Yalvaçlılar için aday oldum. İnsan odaklı, güler yüzlü, anlayışlı, çözümleyici, ilkeli, şeffaf, katılımcı, insan hakları ve eşitliğe dayalı, hak ve hukuka saygılı yönetim anlayışıyla Yalvaç’ın geleceğini şekillendirmeye geliyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...