Günün fotoğrafı

7 Mart 2014 18:43

Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 84. yılı kutlamalarında Hükümet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte ilginç bir olay yaşandı. İstiklal Marşımızın okunduğu sırada bir anda alana giren bir köpek Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu’nun yanına durdu ve saygı duruşuna eşlik etti.

Hükümet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte çelenklerin sunulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına geçildi. Saygı duruşunun gerçekleştirildiği sırada bir köpek alana girerek Belediye Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu’nun yanına geldi. Hemen bitişiğinde duran köpek önce Saygı Duruşu ardından da İstiklal Marşımızın okunmasını büyük bir dikkatle izledi.

İNSAN GİBİ HAREKET ETTİ

İstiklal Marşının tamamlanmasına kadar bekleyen köpek kulaklarını dikti ve Türk Bayrağına baktı. Marşın söylenmesinin ardından durumu fark eden protokol üyeleri yaşanan bu gelişmeye tebessümle karşılık verdi. Köpeğin bu davranışı sonrası çevredeki katılımcılar sevgi gösterisinde bulundu ve köpek Aydoğdu’nun eşliğinde alandan çıkarıldı. Köpeğin  bu saygılı hareketi izleyenleri hayrete düşürdü.

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...