CHP çıkarma yapacak

8 Mart 2014 12:37

Yerel seçimlerde miting düzenleyerek rüzgâr yakalamaya çalışan partiler arasına CHP de katılacak. 24 Mart’ta ilimizde miting yapacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan önce Genel Başkan Yardımcıları ile partinin üst düzey yöneticileri Isparta’ya çıkarma yapacak. MHP de ise henüz bir ses yok.

Isparta Mart ayının sonlarına doğru siyasi partilerin yarışına sahne olacak. Seçimde hava yakalamaya çalışan partiler özellikle Genel Başkanlarını getirerek halka kendilerini anlatma fırsatı buluyor.

İLK KEZ ERKEN GELDİ

Bu arada Isparta’ya ilk gelen lider AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan oldu. Erdoğan Isparta ziyaretlerini genelde seçime 3-5 gün kala gelirdi. Ancak bu dönemki yerel seçimlerde ilimize ilk gelen Erdoğan oldu.

KILIÇDAROĞLU 24 MART’TA ISPARTA’DA

Öte yandan ilimizde ikinci mitingi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yapacak. 24 Mart’ta Isparta’ya gelecek olan Kılıçdaroğlu halka seslenecek ve adayı Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı için oy isteyecek. Bilindiği üzere Kılıçdaroğlu Isparta’yı seçimi kazanacak iller arasında gösteriyor.

BAHÇELİ’DEN HENÜZ SES YOK

Diğer taraftan ilimize en çok gelen Genel Başkan olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ise henüz bir programı görünmüyor. Ziyaretlerini de en çok Isparta’ya yapan Bahçeli’nin önümüzdeki günlerde Isparta’ya gelip gelmeyeceği merak konusu. Ancak edinilen bilgilere göre İl Başkanlığı ve Yusuf Ziya Günaydın’ın Bahçeli’yi Isparta’ya getirmek için yoğun çaba sarf ettiği ileri sürüldü. 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...