Eğirdir Gaziler Derneği’nden Başkan Özmeral’e plaket

10 Mart 2014 18:52

Eğirdir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, 5 yıllık vazifesi süresince Gaziler Derneği’ne verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Belediye Başkanı Özmeral’in tekrar aday gösterilmemesinden dolayı duyduğu üzüntüyü de belirterek, “Belediye Başkanlığı döneminizde her zaman bizim yanımızda oldunuz. Gazilerimize hep sahip çıktınız. Derneğimizin ilk kurulduğu andan itibaren sağladığınız katkılardan dolayı şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Derneğimizin resmiyet kazandırılması, ihtiyaçlarının temini ve faaliyetlerimize olan destekleriniz, ayrıca sıcak samimiyetiniz şahsım ve arkadaşlarım tarafından hiç unutulmayacaktır. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Yaptığınız işlerden dolayı bu plaketimizi kabul buyurun” dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan, Belediye Başkanı Özmeral’in Eğirdir’e unutulmayacak eserler bıraktığını belirterek, “Eğirdir’imize kısa zamanda güzel eserler kazandırdınız. Kale Meydanımız Atatürk Anıtı ile şenlendi, Atatürk Anıtı’mız yıllarca bu meydanda kalacak. Bu eser sizin eseriniz. Cesurca davrandınız, güzel işler yaptınız. Allah sizden razı olsun. Ayrıca, Atatürk’ümüzün Eğirdir’e gelişinin 84. yıldönümü ilk defa Kale Meydanı’nda ve Tren Köprüsü’nde kutlandı. Bundan dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Bütünüyle işlerin en küçüğünden en büyüğüne varıncaya kadar hep insanların faydasına düşünülüp yapıldığını, bu yönden vicdanen rahat ve huzurlu olduğunu belirten Başkan Özmeral, “Biz gerçekten gazilerimizi çok seviyoruz. Sizlerin varlığı bizlere yeter. Teşekkür plaketi düşünmüşünüz ama biz vazifemizi yapıyoruz. Gazilerimizi ve şehitlerimi her zaman minnetle anıyoruz. Isparta genelinde yüzümüzün akı olarak gördüğümüz Gaziler Derneğimizin güzel bir yeri var, sizler orayı renklendirdiniz, değiştirdiniz. Sizlerin samimiyeti ve gayreti vermiş olduğunuz plaketten çok daha önemlidir. Allah sizlere sağlıklı ömürler versin. Gazilerimize resmi bir yer kazandırdınız. Milli bayramlarımızda varlığınızı gösteriyorsunuz. Ayrı bir renk katıyorsunuz. Asıl ben sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin verdiği hizmetlerden ve samimi davranışlarınızdan dolayı gurur duyuyoruz. Her zaman bir ve beraberiz. Biz de sizler için her zaman bir neferiz. Birlikte iç içe olduk. Bundan sonra da Gazilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sizler için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Özmeral, ziyaret sonrasında Kale Meydanı’na yapılan Atatürk Anıtı’nın minyatür heykelini Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan’a hediye etti.

 

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...