Yalvaç’ta Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

11 Mart 2014 18:28

Yalvaç Belediyesinin, Yalvaç Kaymakamlığı ve Yalvaç Gönüllü Kadınlar Grubu ile birlikte organize ettiği Dünya Kadınlar Günü kutlama programı 9 Mart Pazar günü gerçekleştirildi. Hanımlar, büyük rağbet gösterdikleri kutlamada doyasıya eğlendiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için düzenlenen program, diğer sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklerle çakışmaması için 9 Mart Pazar günü gerçekleştirildi.  Bu anlamlı güne özel eğlence programı Yalvaç Belediyesinin öncülüğünde, Yalvaç Kaymakamlığı ve Yalvaç Gönüllü Kadınlar Grubu ile ortaklaşa organize edildi.

Eğlence programı Pazar günü Ata Düğün salonunda saat 13.30’da başladı. Katılımcılara meyve suyu ve kuru pasta ikram edilen programda müzikli eğlencenin yanı sıra günün anlamına uygun sunum ve slayt gösterileri de yer aldı.

Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın da bir bölümüne katılarak günün anlamına ilişkin bir konuşma yaptığı ve kadınlara kırmızı karanfil dağıttığı Dünya Kadınlar Günün kutladığı program akşam saat 17:30’a kadar sürdü.

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...