‘İnsanlara zulüm değil, her zaman yardımcı olduk’

12 Mart 2014 18:36

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Hızırbey Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Günaydın, insanlara zulüm değil her zaman yardımcı olduklarını söyledi.

Çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan ve büyük ilgi gösterilen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın gündeminde ponza yatakları ve ISBAŞ fabrikasının satışı vardı. ISBAŞ Bimsblok Fabrikasının bir önceki belediye yönetimi tarafından satıldığını yine ponza yataklarının kiralandığını söyleyen Günaydın, Isparta’nın bu kaybettiği değeri geri kazandırdıklarını ve yeni fabrikalar kurduklarını söyledi.

Ponza madeninin Isparta’nın istikbalini kurtaracağını aktaran Günaydın, “Allah Isparta’mıza çok nimet vermiş. O nimetleri kullanmazsak yıllarca atıl kalır, bununla birlikte de Isparta halkımız fakir kalır” dedi.

Günaydın, BELMAŞ bünyesinde bimsblok ve Mikronize Yalıtım ve İzolasyon Fabrikası ile dolgu malzemeleri fabrikasının Isparta’ya kazandırıldığını şimdi ise çok daha karlı bir yatırım olacak nano teknoloji ürünleri için yatırımların başlayacağını kaydetti. Mikronize Yalıtım ve İzolasyon Fabrikasındaki deneme üretimlerinin tamamlandığını ve satışların başlayacağını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Hiç dağlar taşlar satılır mı? Satmışlar. Bunları geri aldık. İnsanlara zulüm değil, her zaman yardımcı olduk” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca 3’ü mahallelere olmak üzere 4 büyük sosyal tesis müjdesi verdi. Mahallelerdeki mevcut sosyal tesislerin artık iş göremez hale geldiğini söyleyen Günaydın, projelendirdikleri sosyal tesislerin hayata geçirileceğini söyledi. Vatandaşların yapacakları her türlü düğün, mevlüt, toplantı ve buna benzer sosyal aktiviteleri de çok rahatlıkla yapabileceklerini ifade eden Başkan Günaydın, ücretlerin de çok cüzi rakamlarla olacağını belirtti. Günaydın, “Bu şekilde sosyal tesisleri yapacağız, nasıl bugüne kadar suyu ucuza içirdiysem bu da böyle olacak. Su bunun en güzel ispatıdır. Isparta’mız mahallerimizin ortak kullanımı için yapılacak sosyal tesislerin yanı sıra yine 10 bin kişinin üzerinde büyük konferansların, mitinglerin ve diğer aktivitelerin yapılabileceği bir tesisi daha Isparta’mıza kazandıracağız. Isparta sosyal kültürel alanlar bakımından yine düğün, konser, konferansların rahatlıkla yapılabileceği bir il olacak” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...