“Millet kimin ne yaptığını çok iyi biliyor”

12 Mart 2014 18:38

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Mahrukatçılar Sitesi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı ziyarette site sakini esnafların istek ve dileklerini dinleyen Başkan Günaydın, önümüzdeki dönemde sitenin yeniden düzenleneceğini kaydetti.

‘Esnaf olarak sizleri seviyoruz’ diyen site sakinleri “Bu esnaf ve halk sizin zulüm etmediğinizi biliyor. Mahrukatçılar sitesi olarak sizi destekliyoruz. ISBAŞ’ı tekrar geri almanız, belediyenin öz sermayesi ile hizmet vermeniz bizleri sevindiriyor. Millet kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Mahrukatçılar Sitesi esnafları olarak doğalgazın devreye girmesi ile işlerimizde yüzde 50 oranında bir düşüş var. Yeni iş kollarına geçmeyi de planlamaktayız” dediler.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, belediye bünyesindeki kömür analiz laboratuvarını kömür satışı gerçekleştiren esnafların destekleriyle kurduklarını ve bugün laboratuvarın Türkiye’nin laboratuvarı haline geldiğini söyledi. Bugüne kadar ‘halk ve esnaf ne isterse ben onu yaparım’ sözünün bulunduğunu ve bu noktada çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Esnafımızın doğalgazdan dolayı satışlarında yüzde 50’ye varan oranlarda işleri azaldı. Mahrukatçılar Sitesi’nde ilerleyen dönemde birkaç noktada kömür satış bölümleri oluşturulsun. Onun dışında esnaflarımız kömür ile birlikte inşaat malzemeleri satışlarına başlasın. Burayı da şehrimizin inşaat malzemelerini satan bir nokta haline getirelim. Bu konuda bana düşen her göreve de hazırım” şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın ve beraberindekileri bekleyen bir de sürpriz gerçekleşti. Mahrukatçılar Sitesi’nde çalışan bir esnaf Başkan Günaydın’la karşılaşınca ona olan sevgisini aracından getirttiği, 2004-2009 yıllarına ait seçim broşürü ile gösterdi. Başkan Günaydın ayrıca Mahrukatçılar Sitesi’nde bulunan ekmek fırınını da ziyaret ederek, buradan kendisine ve beraberindekilere ekmek aldı.

 

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...