Günaydın Makine Mühendisleri odasını ziyaret etti

13 Mart 2014 15:41

Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretlerini artırarak devam ediyor. Bir yandan belediye çalışmalarını sürdüren Günaydın bir taraftan da seçimlerde ipi göğüslemek için hazırlanıyor. Bu nedenle Günaydın dün saat 10.30’da Makine Mühendisleri Odasına ziyarette bulundu. Günaydın ayrıca yeni yerlerine taşınan oda yönetimine binalarının hayırlı olmasını temenni etti.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Akıllı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Bu süre içerisinde görüş alışverişinde bulunan heyet Günaydın’dan ve belediyeden memnun olduklarını dile getirdi.

Akıllı yapığı açıklamada, “Oda olarak belediyemizin bize olan bakış açısından çok memnunuz. Belediye ile olan irtibatımız çok mükemmel ve uyum için de bir çalışmamız vardır.  Belediyemizin çevreye verdiği önem yapmış olduğu yatırımlarda da görülmektedir. Çevre kirliliği konusundaki hassasiyet Isparta’mızın üst sıralarda olan kirlilik oranının bugün itibari ile ortalara kadar düşürmüştür. Alt yapıya verdiği hassasiyetten de oldukça memnunuz” dedi.

 

Bu haber 684 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...