Ortak payda hizmet

14 Mart 2014 19:14

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve meclis üyesi adayları ITSO’yu ziyaret etti. Oda Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Günaydın ve ekibi karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyarete MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa Yalçın da katıldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kalabalık bir gurupla yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Hep beraber memleket için ayrı kulvarlarda olsa da hizmet için çalışıyoruz. Tüm hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” derken, yeni dönemde oda olarak beklentileri hakkında bilgiler verdi. Başdeğirmen, belediyenin hali hazırda haftada 3 gün olan uçak seferleri için servis kaldırdığını, mayıs ayında seferlerin 7 güne çıkacağını belirterek, seferlerin belediye tarafından yine devam ettirilmesini istedi.

1999-2004 yılları arasında belediye meclis üyeliği yaptığını da hatırlatan Başdeğirmen, dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve meclis arasında gerçekleşen uyumlu çalışmalardan da bahsetti. Başkan Günaydın da, o dönemde 11 DYP meclis üyesinin bulunduğunu ancak tüm kararların ittifakla alındığını belirtti. Yapıcı eleştiri ve tenkitlerin normal karşılandığını kaydeden Günaydın, kimsenin kimseye kızmadığını söyledi.

Ziyarete katılan MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz da, ITSO’yu önemsediklerini, gerek hizmet gerek fiziki anlamda iyi hizmetler yaptığını kaydetti. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere de değinen Milletvekili Korkmaz, “Kazanan Isparta’mız olsun” dedi. Bir ilde çok sayıda hizmet eden kurumun bulunduğunu bunlardan birisinin de belediye olduğunu dile getiren Korkmaz, “Isparta’yı hep birlikte yönetmek için yeniden yetki istiyoruz. İyi ilişkiler kurmuş deneyimli bir başkana sahibiz” şeklinde konuştu.

Ülkede birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydeden MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, “Bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha iyisini yapabilmek için ekiple birlikte Isparta’yı yönetmeye yeniden talip olduk. ITSO’nun önemli projelerinin olduğunu biliyoruz. ITSO-Belediye olarak çok daha güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Ortak paydamız hizmet olacak” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...