“Isparta’da devrim olsun”

14 Mart 2014 19:19

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, “İnşallah 30 Mart akşamı Isparta’da devrim olacak. Isparta bir devrime imza atsın. 66 yıllık özlemi 30 Mart akşamı bitirelim” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, dün seçim çalışmaları kapsamında sorumlu olduğu illerden biri olan Isparta’ya geldi. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Loğoğlu, 66 yıl sonra Isparta’da CHP’nin belediye başkanlığını kazanacağını söyledi. Loğoğlu, “Demek ki Türkiye’nin en güzel gelişmesini Isparta başlatacak. Bunu dostlarınıza da anlatın. Bu tarihi olayı 66 yıl sonra Isparta’da yaşayalım ve bütün Türkiye’de CHP’nin zaferini kutlayalım. Mitingler yapılıyor. Genel Başkanımız gece gündüz miting yapıyor. Ben AKP’nin Türkiye’yi içine soktuğu ortama hiç girmeyeceğim. Onları ezbere biliyorsunuz. Anlatmanın gereği yok. CHP neden iktidar gelmek istiyor bunu anlatayım. Türkiye aşağıya gidiyor. Demokrasi, insan hakları,  ekonomi planında her bakımdan geri gidiyor. Biz bunu geri çevirmek istiyoruz. İnsan haklarını, insan onurunun gözetildiği bir ülke yapmak istiyoruz. Yaşam kalitesini tüm vatandaşlar için geliştirmek istiyoruz. Ben emekli bir büyükelçiyim. Dünyanın her yerini gördüm. İnsanı bu kadar, ülkesi bu kadar güzel olan bir ülke yok dünyada. Bu iktidarın halkına layık ördüğü bu şiddet dolu, her gün rüşvet yolsuzluk dolu günlerden bu ülkeyi çıkarıp huzurlu, insanların birbirine saygı duyduğu bir Türkiye yaratmak istiyoruz. Bunun için iktidara talibiz. Bunun ilk basamağı da 30 Mart seçimleri olacak. Isparta’da müthiş bir dayanışma ortamı var. Diğer partilerle temaslarınız varmış bu da güzel bir şey. Türkiye’de en büyük noksanlardan biri siyasi kültürün yeterince demokratik olmaması. Siyasi liderlerin söylemlerine bakın çok kırıcı incitici ifadeler var. Bunları geride bırakacağız. Türkiye’nin gerginliğe çatışmaya ihtiyacı yok birleşmeye huzura dayanışmaya ihtiyacı var. Biz bunları yapabilecek bir partiyiz” dedi.

66 YILIK ÖZLEM BİTSİN

2011 seçim kampanyası ile bu dönem arasında  fark olduğunu belirten Loğoğlu, “Heyecan artmış olabilir ama çok önemli fark Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu dinlemeye gelen kalabalıklar içinde başörtülü başı açık ve genç kadınların olduğunu gördüm. Türkiye’nin gerçek sahibi olan kadınlar,  bu ülkenin geleceğine sahip çıkıyor. İnşallah 30 Mart akşamı Isparta’da devrim olacak. Isparta bir devrime imza atsın. 66 yıllık özlemi 30 Mart akşamı bitirelim” dedi.

Basın toplantısının ardından Loğoğlu, CHP Isparta Belediye Başkan Adayı  Lütfü Çakmakçı ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı.

 

 

 

Bu haber 802 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...