Kafeler Caddesi’nde değişim başladı

27 Eylül 2012 18:39

Isparta Belediyesi tarafından Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi’ndeki değişimde önemli bir adıma geçildi. Daha önceden kaldırımları Arnavut taş ile döşeli olan bölgede, şu anda renkli asfaltın ilk adımı olan ilk kat asfaltın döküm işlemi gerçekleştirildi. Asfalt öncesinde bölgedeki tüm altyapı çalışmaları tamamlanırken, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı esnaf ve vatandaşlar Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen ve gelinen son noktayı değerlendiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bölgemizde son kontrolleri yapıyoruz. Mevcut bölgemizin çevresini saran iki sokağımızı da değişime kattık. Bölgemizdeki tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüzce bölgenin tüm altyapıları gözden geçirildi. Bunun yanı sıra doğalgaz başta olmak üzere diğer kurumlarda altyapılarını gerçekleştirdi. Belediye olarak ayrıca sokaklarımızdaki aydınlatmaları da yeniliyoruz. Her sokağımızda ayrı bir uygulama yapacağız. Bölgemizde 15 Eylül’de başlattığımız çalışmalarımız 1 Ekim’de tamamlanacak. Bu çalışmalarımız birkaç gün erken tamamlanabilir. Sokaklarımızın ilk kat asfaltlarını döküyoruz. Ardından yollarımızda pres baskı ile renkli asfalt dökümüne geçeceğiz. Bölgemiz yeni bir görünüme kavuşacak” dedi.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür eden Başkan Günaydın, “Zinde bir ekiple çalışıyoruz. Ekiplerimiz büyük bir özveri içerisinde şehrimize hizmet noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aylar sürecek çalışmaları biz 15 günde tamamlıyoruz. Bu çalışmalarından dolayı tüm personelimize gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 4542 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...