Eğirdir Belediyesi’nden Kültür Hizmeti

17 Mart 2014 17:31

Refik Erduran'ın yazdığı Zafer Kayaokay'ın yönettiği  “HASAN İLE ZÜBEYDE” tiyatrosu Eğirdirlilerle buluşuyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Eğirdir Belediyesi tarafından kültür hizmeti olarak getirtilen tiyatro sergilenecek.   

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Türkiye’nin önemli sanatkârlarının yer aldığı tiyatroya bütün Eğirdir halkının davetli ve tiyatro gösterisinin ücretsiz olacağını söyledi.

Dizi ve filmlerde rol alan ve halkın yakından tanıdığı isimler Eğirdir’e geliyor. “HASAN İLE ZÜBEYDE” tiyatrosunu sergilemek için Eğirdir’e gelecek olan isimler arasında, Çanakkale Çocukları filminde rol alan ve Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya (Atatürk) rolünü üstleniyor. 

Hollywood yapımı ‘Race2’filmi, ‘Haybeden Haberler’ adlı televizyon programında oyunculuk, Cannes Film Festivali’ne gönderilen Türk-Fransız ortak yapımı ‘Bir Anlık Özgürlük’ Filmi’nde oyunculuk deneyimi, ‘Bizim Evin Halleri’ Dizisi’nde 8 bölümlük oyunculuk tecrübesi bulunan Ömür Akkan (Tunç) rolünde sahne alacak.

Pis Yedili, Son Bahar, Memur Muzaffer, Akasya Durağı, Erkeksen Seyret, Doktorlar, Belalı Baldız, Ateşli Topraklar, Kurtlar Vadisi, Sırlar Dünyası, Laçka, Dök İçini Rahatla, Godoyu Beklerken, Şeytan, Terelelli, Bugün Git Yaın Gel, Ar Mı Çar Mı, Zühtü, Monte Cristo Hüsnü, Kediler, Eşeğin Gölgesi, Ava Giden Avlanır, Annem 40 Yaşında Babaannem 20, Deliler gibi film ve dizilerde rol alan Senem Aras (Zübeyde Hanım) rolünü sergileyecek.

Hastahane, Ekmek Teknesi, Zilyoner, Düşman Kardeşler, Dinle Sevgili, Yüksek Giriş, Mücize Hayatlar, Sözün Bittiği Yer, Memlekette Demokrasi, Çilek, Hür Adam gibi film ve dizilerde rol alan Yaşar Üzer (Hasan Ali Yücel) ismiyle tiyatro severlerin önüne çıkacak.

Baba Ben Geldim Tv Filmi (Selma),Ocak Söndüren Tv Filmi (Ayten),Amcam Sağolsun Tv Filmi (Nihal),Denizbank Reklam Filmi, Akbank Reklam Filmi, Afra Kısa metraj Sinema Filmi (Afra) filmlerde yer alan Gülfer Sarıgül (Kevser) rolünde sahneye çıkacak

 

 

 

Bu haber 589 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...