‘’Isparta’yı önemsiyorum’’

17 Mart 2014 17:41

Daha önce Süleyman Demirel havaalanını yapan ve şimdide Şehir Hastanesi’nin yapımını üstelenen Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Isparta’yı önemsediklerini, Isparta ile ekonomik anlamda her zaman çalışmak istediğini söyledi.

TAV Havalimanları ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. ITSO Başkanı Başdeğirmen ile Isparta’nın ekonomik durumu ve yatırımlarla ilgili sohbet eden İşadamı Akın, şirketinin faaliyetlerini anlattı. Başdeğirmen, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şirketleri arasında yer alan TAV Havalimanları ve AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın’dan Isparta’ya farklı yatırımlar yapmaya davet etti.  Başdeğirmen, “Isparta adına çok önemli bir projeyi üstlendiniz, başarılı olacağınıza inancımız sonsuz. Sizin gibi işadamlarımızı önemsiyoruz ve başarı hikayelerini üyelerimizle paylaşmanızı istiyoruz. Isparta olarak yatırımlara açık bir iliz, yeni yatırım planlarınızda Isparta’yı göz önünde bulundurmanızı isteriz. Önümüzdeki günlerde sizleri burada tekrar misafir ederek üyelerimizle buluşturmak isteriz” dedi.

‘’BUNDAN SONRA SIK SIK BİRLİKTE OLACAĞIZ’’

TAV Havalimanları ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın ise “Isparta bizim için çok önemli ve çok güzel bir şehir, Isparta ile ekonomik anlamda her zaman çalışmak isteriz. Tekrar Isparta’ya geldiğimizde bu konuları daha detaylı konuşmak ve yapılabilecek çalışmaları sizlerle değerlendirmek isterim.  Bundan sonra sık sık birlikte olacağız. Üyelerinizle de buluşmaktan memnuniyet duyarım’’ diye konuştu.

 

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...