‘’Artık yeter gitme zamanın geldi’’

17 Mart 2014 17:45

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın insanların aklıyla oynadığını ileri sürdü. Günaydın’ın ‘Artık Yeter’ yazılı broşürlerini beğendiklerini ifade eden Bilgiç, ‘’Yazmışsınız ya ‘ARTIK YETER’ diye evet size katılıyorum ‘ARTIK YETER gitme zamanın geldi’’ dedi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a fena yüklendi. Günaydın’ın göreve deve keserek geldiğini ve deve kesmeye devam ettiğini belirten Bilgiç, Günaydın’ın projelerine değindi.

‘’GÜNAYDIN’IN YAPTIKLARINA HERKES GÜLEREK BAKIYOR!’’

Günaydın’ın bugüne kadar yaptığı her şeye insanların gülerek baktığını ifade eden Bilgiç, ‘’Sayın çok yüksek mimar Yusuf Ziya Günaydın; Kızı ve kendinden başka Mimar yokmuş gibi davranıyor. Gökkubbe eserin yapılmadan yıkıldı. Öyle kasılıyor ki Mimar Sinan ve Eyfel Kulesini bile küçümsüyor. Ama yaptıkları ortada. Çayın üzerine Müze yaptı andezitle kapladı. O taşlar yarın vatandaşın kafasına düşmez inşallah. Gökkube yapılırken çöktü, pazar yeri yaptı bakın herkes gülüyor. ITKM zaten Günaydın'ın Isparta'ya attığı en büyük kazıktır’’ dedi.

YALAN SÖYLÜYORSUN MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORSUN

Günaydın’ın göreve geldiği günden bu yana yalanlarıyla insanları kandırdığını da ileri süren Bilgiç, ‘’Ateşgül'ü getirmeyeceğim dedi ertesi gün Ateşgül ile Belediye'ye kol kola girdi. 2009 broşürlerinde verdiği vaatlerin birçoğunu yerine getirmedi. Asfaltla göz boyadığını sanıyor ama o asfaltı Günaydın olmasa belediyedeki memurlar da atar. Çöpü memurlar da toplatır. Bunlar belediyenin devam edegelen rutin işleridir. Güneş panelleri için Çin’e gittiniz görüşmeler yaptınız ama sonuç yok. Biz sizin yeni broşürünüzü beğeniyoruz. Yazmışsınız ya ‘ARTIK YETER’ diye evet size katılıyorum ‘ARTIK YETER gitme zamanın geldi’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...