Başbakan’a Isparta’dan karne verdi

17 Mart 2014 17:47

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Isparta’da seçim irtibat bürosu açılışına katılarak hükümete göndermede bulundu. İnce, ‘’Ben Fizik öğretmeniyim. Biz bu kadar zayıfı olan öğrenciye tasdikname verirdik. Siz de 30 Mart’ta ona tasdikname verin!” dedi. 

Seçim ziyaretleri kapsamında Isparta’ya gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, partililere seslendi. İnce’nin gündeminden yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Bu memleketin soyulduğunu, yetim hakkının yendiğini, herkesin bildiğini belirten İnce, “Sabahın köründe oğlana telefon açıyor; sıfırladın mı çocuğum diyor. Neyi babacığım diyor? Ben çocukken bakkala gittiğimde şunu şunu al artan paraya sakız al derdiler. Bunlar artan parayla villa alıyorlar. Ona rağmen bitmemiş 30 milyon Avro kalmış. 30 milyon avro destesine 100 TL koysan 9000 deste yapar. Bir destesi100 gramgelse900 kgyapar. Eşek yüküyle soymuşlar diyorum vazgeçtim eşek taşıyamaz bunu. Kamyon yüküyle soydular ülkeyi. Meydanlara çıkmış bağırıyor montaj diyor. İnkâr etmedin. Bakanları aradın hâkimi ayarla dedin. O da ayarlayamam dedi inkâr etmedin. O hâkim alevi mi bilmem ama o hâkim adammış, sana teslim olmamış. Bütün bunları kabul ediyorsun da neden paraya geldi mi kabul etmiyorsun? Montajda montaj diye tutturuyorsun. Bunların birde haklarını vereyim. Bunlar Müslüman adam; yatak odasında kasalar var mı? Bir de para sayma makinesi var. Müslüman adam haram paraya el sürmez o yüzden makineyle para sayıyorlar. Bunlar böyle çakma Müslüman” dedi.

TOMA’LARLA GÖTÜRDÜLER

İktidardan düştüğü anda başına neler geleceğini çok iyi bildiklerini öne süren İnce, “ Onun için iktidardan düşmemek için elinden ne geliyorsa onu yapıyorlar. Meclise gelemedi meydanlarda gümledi. Kutuların suçunu savcılara yükledi. Besmeleyle başladı küçücük çocukları TOMA’larla haşladı. Yandaşları kefenlere büründü 30 Mart’tan sonra yüce divan göründü. Bunlar bizim çocuklarımıza TOMA’larla gaz sıktılar kendi çocukları da TOMA’larla para götürdüler” açıklamasında bulundu” diye konuştu.  

ÖLÜLERİMİZİ YARIŞTIRIRSAK BU ÜLKEYİ BÖLERİZ

Başbakan Erdoğan’ın Aksaray’da ‘Burak Can’ı öldürdüler. DHKP-C terör örgütü üstlendi.  Burak Can’ın ne günahı vardı?’  açıklamalarına işaret eden İnce sözlerini şöyle sürdürdü: “Burak Can bizim evladımızdır.  Berkin ‘de bizim evladımızdır. Ama vicdansız herif bir kere olsun Berkin’in ailesine başsağlığı dilemedin. Uludere de uçakların bombaladığı 34 Kürt çocuğuna da üzülürüm Alevi Berkin’e de üzülürüm, polis Ahmet’e de üzülürüm. Hepsi bu ülkenin evladı. Ölülerimiz yarıştırırsak, ayrıştırırsak, bu yarışa girersek ülkeyi böleriz. Böyle Başbakan olmaz.

SAF ADAMA KIZ VERİLMEZ

Paralel devlet var ya diyor, çete diyor düne kadar ne istediler de vermedik diyordun. Bugün ne oldu da bunu yaptın? Cevabı basit. Safmışım. Saf adamdan Başbakan olur mu? Senin kızın olsa istemeye gelse safım dese verir misin? Saf adama kız verilmezse saf adama oy da verilmez! Beni kandırdı diyor cemaat. Cemaat bunu yaptıysa Obama ne yapmıştır bilmiyoruz! Bunun için demek ki Davos’a gitmem diyorsun. AB görüşmelerin de kim bilir seni nasıl kandırdılar! Başımız dik yazıyor her yerde. Doğru diyor boğazına kadar bir insan pisliğe battı mı başı dik yürür doğru. Bunların ar damarı çatlamış. Bunlardan hep beraber kurtulacağız. Türkiye’de siyasi partiler bir elin parmakları gibidir. MHP; DSP, DP, DYP, ANAP’la REFAH’la rakip olduk. Ama bunlar yandan çıkmış 6. parmak gibidir. Bunlar Türk olan her şeye düşmandır. ” 

HÜKÜMETE KARNE VERDİ

Bir Fizik öğretmeni olarak, Hükümete karne veren İnce, “Paralel yapı diyor. Paralel birbirini kesmeyen iki çizgidir. Sonsuza kadar kesmezler. Oysa 12 yıldır cemaatle başlangıç noktan kesişmişti. Demek ki paraleli bilmiyorsun matematik 0. beden eğitim; Futbolcu olduğunu söylüyorsun beygire binemedim 0. Müzik; dombra bile çalıntı çıktı 0. din kültürü ve ahlak bilgisi; Kul hakkı yiyorsun evde milyon Avro biriktiriyorsun onun zekâtını vermedin 0. Tarih; kürsüye çıkmış o benim gibi konuşamaz Malazgirt’te Diyojen gülle gülle saldırırken Alparslan Allah Allah diyor. 1071 ‘de gülle yok top yok ne güllesi ya! Tarih 0. Türkçe 12 yıldır Başbakan bir kere CHP’yi doğru konuşamadı 0. İngilizcesi One minute’den ibaret ona 1 verdim. Biz bu kadar zayıfı olan öğrenciye tasdikname verirdik. Siz de 30 Mart’ta ona tasdikname verin!” dedi. 

ÜLKEYİ CUMHURİYETÇİLER VE VATAN DÜŞMANLARI DİYE AYIRALIM

Başbakan’ın meydanlarda MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye  ‘Ey Bahçeli senin çocuğun var mı?’ diye sorduğunu anımsatan İnce, “Ben siyasette meydanlarda bunu konuşan görmedim. Bir insan bekâr olabilir suç değil ki. Bir insan evlenir çocuğu olmaz. Evlenir çocuğu olur çocuğunu kaybeder. Bunlar meydanlarda konuşacak şeyler değil ki. Bir insanın hırsız evladı olacağına hiç olmasın daha iyi” dedi.  Türkiye’yi CHP’liler, Doğru Yolcular diye bölemeyeceklerini kaydeden İnce, “Bir yerde Bakan Evlatları öbür yerde vatan evlatları. Bir yerde 700 bin TL’lik saat alanlar bir yer de asgari ücretle geçinenler. Ülkeyi böyle ayıracağız. Bir yerde cumhuriyetçiler bir yerde vatan düşmanları diye ayıracağız” dedi.

 

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...