“Isparta’ya karşı bir cephe var”

18 Mart 2014 17:16

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Lozan Mübadilleri ile bir araya geldi. Buluşmaya Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı. Teraspark’ta gerçekleşen buluşmada konuşan Isparta Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Ömer Konuk, Başkan Günaydın’ı aralarında görmekten mutlu olduklarını belirtirken, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde kendisine başarı dileklerini iletti.

Emre Mahallesi’ni, kendi mahallesi olarak kabul ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisinin de mübadillerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Günaydın, bugüne kadar belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi. ‘Bu dönem daha güzel yatırımları daha hızlı bir şekilde yapacağız. Çünkü önümüzdeki borç engelleri kalktı’ dedi.

Isparta’nın işsizlik konusunda kıvrandığını söyleyen Başkan Günaydın, “Bununla ilgilenen yok. Isparta 12 yıldır teşvikten yararlandırılmamıştır. Isparta’ya karşı bir cephe var. Buna karşın bizde kolları sıvadık ve belediye ile şirket yatırımları yaptık. Fabrikalar kurduk” görüşünde bulundu.

Bu haber 573 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...