“Birlik ve beraberliğimiz Türkiye’ye yansısın”

18 Mart 2014 17:16

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, partisinin Güneykent Beldesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte Güneykent Beldesi’nde coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarında Belediye Başkan Adayı Musa Eren’e başarı dileklerini iletti.

MHP Güneykent Belediye Başkan Adayı Musa Eren, yaptığı konuşmada 4 temel hedef üzerinde durduklarını bunların gül, tarım hayvancılık, başlamış ve bitmeyen yatırımların tamamlanması, OSB’ye yatırım yapacaklara belediyenin tüm imkanlarının sağlanması, Karataş mevkiinin şehirleşmesinin desteklenmesi olduğunu belirtti.

Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, 30 Mart seçimlerinin ülke birliği, kardeşliği ve Güneykent’in geleceğinin seçimi olacağını belirterek, “30 Mart’tan sonra Güneyket’te yeni bir hizmet dönemi başlayacak” dedi.

Isparta’ya 5 yıldır dürüst bir idare ile güzel hizmetler yapıldığını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Güneykent’te güzel günler olacak. Arkadaşımız kazanırsa düşünce, fikir, proje ve diğer konularda kolektif biçimde birlikte çalışacağız” derken, Türk Milletinin 30 Mart’ta sağduyusunu kullanacağına inandığını kaydetti.

Güneykent meydanlığındaki konuşmaların ardından Gümüşgün’e geçilerek burada oluşturulan seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Burada açıklamalarda bulunan Günaydın, Gümüşgün’de insanlığın en güzelini, birlik ve beraberliği gördüğünü söyleyerek, bu birlikteliğin Türkiye’ye de yansımasını dilediğini kaydederek, “Burada siyasi büro değil, hizmet bürosunun açılışını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...