‘Sizler Isparta’mız için önemli ve değerlisiniz’

19 Mart 2014 15:58

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Günün son ziyaretini de Isparta Musiki Derneği’ne yapan Başkan Günaydın, burada sanatseverlerle birlikte günün yorgunluğunu attı.

Beraberinde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte güne Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA) yaptığı ziyaretle başlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ziyaretleri arasında İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri ve Gülbirlik de yer aldı.

Kurumlarda çalışan personel ile bir araya gelen ve bugüne kadar yaptığı ve yeni dönem projeleri hakkında da bilgiler veren Başkan Günaydın, Gülbirlik Genel Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Rosense ve Gülbirlik’in bütünleştiğini dile getirirken, yaklaşan gül sezonundaki beklentiler hakkında bilgiler verdi. Başkan Günaydın ayrıca Gülbirlik ve Rosense’nin üretim tesislerinde de incelemelerde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler günün son ziyaretini ise Isparta Musiki Derneği’ne yaptı. Dernek Başkanı Nazmi Süldür ve dernek üyelerince karşılanan Başkan Günaydın burada sanatçılar tarafından icra edilen musikiyi dinledi. Dernek Başkanı Süldür, derneklerinin 1972 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana faal olarak çalıştığını söylerken, yaklaşan seçimlerden dolayı başkan Günaydın ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Isparta’nın Türk musikisi açısından kurulan bu dernekle bir değer oluşturduğunu ve bugüne kadar hiç üşenilmeden sanatın icra edildiğini kaydeden Günaydın, “Hepinizi gönülden kutluyorum. Çok duygulandım. Bizim üzerimize düşen farklı beklentiler olursa bunları da yerine getirmeye hazırız. Belediye olarak, sosyal, kültürel ve sanatsal olaylara önem veriyoruz. Bir kültür varlığımız olan Türk musikisinin ilelebet sürmesini ve Isparta’mızdan hiç kaybolmamasını diliyorum. Sizler Isparta’mız için önemli ve değerlisiniz” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...