‘Isparta’mızın geleceği gür olsun’

19 Mart 2014 15:59

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Doğancı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Doğancı Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde Belediye, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugüne kadar halkım ne isterse ben onu yaparım’ dedim. Bundan sonrada halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yeni dönemde Isparta’nın trafik ve otopark sorunlarının çözüleceğini kaydeden Günaydın, ‘Belediyeden projeler geçmiyor’ yönündeki eleştirilere de rakamsal değerler ve çevre illerin yaptıkları çalışmalar ile cevap verdi.

Vatandaşların taleplerine de cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘Halkım ne iterse ben onu yaparım. Halkın istemediği bir şeyle mücadele etmem” dedi. Diğer parti adaylarının Bahçelievler ve Fatih Mahallelerinde ‘Yusuf Ziya Günaydın pazaryerlerinizi kaldıracak, sizlerde buradan Gökkubbe’ye yürüyerek gidecek ve Pazar alışverişlerinizi orada yapacaksınız’ şeklinde kışkırtmalar yapıldığını kaydeden Günaydın, “11 yıldır Isparta halkına teşvik çok görüldü. Isparta fakir fukara haline getirildi. Muhtaç duruma düşürdüler. Hiçbir insanımızı bir başka insanın eline avucuna açtırtmamak temel hedefimiz” dedi. Günaydın, “Bir önceki dönemimde ve şu anki seçim otobüsümde vaatlerimizden birisi de ‘halkım ne isterse ben onu yaparım’ oldu. Bundan da hiç ayrılmadım” diyen Günaydın, salona ‘yaptım mı?’ şeklinde soru yöneltirken, ilkokula giden Timuçin isimli bir çocuğun ‘yapmadın’ diyerek cevap vermesi salondan büyük alkış aldı.

2004-2009 belediye başkanlığı döneminde Çayboyu ve Gökçay gibi projelerin hayata geçirildiğini, bu projelerin o döneme ait projeler olduğunu kaydeden Günaydın, mevcut döneminde ise bir önceki yönetimin borçlarının yapılandırılması, ödenmesi ve yeni yatırımlara başlandığını dile getirdi. Yeni dönemde ise trafik, otopark sorununun çözümü, yeni sosyal tesisler, dar gelirli ailelere toplu konut yapmak ve şehirde fakir aile kalmamasını sağlamak olacağını belirten Başkan Günaydın, bunları yapabilmenin temel prensibinin de dürüstlükten geçtiğini belirtti.

Bu güne kadar doğru neyse onu konuştuğunu ve konuşmaktan hiçbir zaman imtina etmediğini ve cesaret gösterdiğini kaydeden Günaydın, vatandaşların da bu cesareti göstermelerini isteyerek, seçimlerde gereğini yapmasını isterken, “Isparta’mızın geleceği gür olsun” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Bu haber 642 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...