“Bayan Başbakan bile daha iradeliydi”

27 Eylül 2012 18:49

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ülkede yaşanan terör olaylarını büyük bir üzüntü içinde takip ettiklerini ve bir an önce bitmesini istediklerini belirterek; “Geçmişte teröre karşı etkili mücadele ediliyordu. Hatta, Bayan Başbakan bile iradeyi elinde tutuyordu” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın  basın toplantısının sonunda önceki gece Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Kazan Vadisi Kavuşak bölgesinde Özel Harekat Timleri'nin PKK'lılarla girdiği çatışmada 2 uzman çavuş şehit olduğunu ve 3 uzman çavuşun da yaralandığı haberini aldıklarını belirterek; “Terör belası her geçen gün artarak devam ediyor. Artık her açılışta her programda şehitlerimizi konuşur olduk. Bu sabah yine şehit haberi aldık. Hakkari’de 2 askerimiz şehit olmuş. Bunlar çok üzücü şeyler. Milletimiz artık şehit istemiyor. Hükümet terör konusunda iradeyi elinde tutması gerekir” dedi.

Başkan Günaydın, eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in Başbakanlık dönemine değinerek; “Geçmiş yıllarda bir bayan Başbakanımız döneminde bile irade bizdeydi. Bayan Başbakanımız iradeyi elinde tutuyordu. Umut ediyoruz ki devletimiz terör sorununa acilen çözüm bulur ve daha fazla analar ağlamaz” dedi.

Başkan Günaydın, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınların da sabırlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 767 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...