İmkansızın olmadığını bir kez daha ispatladı

20 Mart 2014 18:00

Mustafa Şener İlkokulu Veliler Arası Karakalem Yarışmasına katılan ev hanımı Makbule Özcan (58), büyük bir başarıya imza attı. Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen heyecanını yitirmeyen Özcan, yarışmadan 1’incilikle ayrıldı. Torun sahibi Özcan, bu başarısıyla imkansızın olmadığını bir kez daha gösterdi.

Eylül ayından bu yana resim çalışmalarıyla ilgilenen ve İl içinde düzenlenen bir yarışmadan 1’incilikle ayrılan 58 yaşındaki Makbule Özcan, örnek bir başarıya imza attı. Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Resim Kursu’na giden Özcan, önce hobi olarak başladığını ancak resim yapmayı çok sevdiğini belirtti. İlerlemiş yaşına rağmen heyecanını hiç kaybetmeyen Özcan, yarışmadan dereceyle ayrıldı.

TORUNLARIMA BAKIYORUM

Bugüne kadar torunlarına baktığı için bu tür etkinliklere katılamadığını ancak bu kursun kendisi için bir fırsat olduğunu ifade eden Özcan, “Mustafa Şener İlkokulu veliler arası karakalem yarışmasına katıldım. 8 eser yarıştı. Bir natür morttu. Vazoda çiçek yanında kadeh ve nar vardı” dedi.

HEDEFİ BÜYÜK

Öte yandan önce il içinde daha sonra da il dışındaki yarışmalara katılmak istediğini bildiren Özcan, “Şimdi yağlı boyayla ilgili de çalışmalara başladım. Onda da kendimi geliştirip, bu alanda da yarışmalara katılmayı düşünüyorum. Tavsiye ederim. İnsana çok şeyler katıyor. En azından dinlendiriyor ve kafasındaki kötü düşünceleri gideriyor. Haftada 5 gün Halk Eğitim Merkezi’ne geliyoruz. Saat 09.00’da gelip 16.00’da gidiyoruz. Ortam da çok iyi. Okul ve öğretmenlerimizden memnunuz. Özellikle Sermin İmre hocama çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...