“AK Parti ona çok yakıştı!”

20 Mart 2014 18:02

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti’ye yeni katılan Uğur Bestelci’ye göndermede bulundu. Yalçın, “Ya ben AK Parti’ye geç kaldım ya da AK Parti bana” diyen Bestelci’ye “Etrafındaki kişiler ne düşünüyor onu bilmiyorum ama öncesiyle, şimdisi arasında değişim ne derse bence kendisine AK Partili olmak çok yakışmış” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, gazetecilerle biraraya geldiği toplantıda eski MHP Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci’ye ilgili sorulara da yanıt verdi. Bestelci’nin “Ya ben AK Parti’ye geç kaldım ya da AK Parti bana” sözlerini değerlendiren Yalçın, “Uğur Bestelci’nin özellikle iktidar partisiyle ilgili açıklamalarını samimi buluyorum. Bugüne kadar sanki bir oyun içinde olmuş diye düşünüyorum. Kendisine AK Partili olmak yakışmış. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Etrafındaki kişiler ne düşünüyor onu bilmiyorum ama öncesiyle, şimdisi arasında değişim ne derse bence kendisine AK Partili olmak çok yakışmış. Herkes Uğur Bestelci’yi biliyor. Siyasette en önemli şey istikrar ve vefadır. Bu olmayan insanları Ispartalı hemşerilerimiz de değerlendirecektir” dedi.

“BİLGİÇ HİZMET ETMENİN NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİ İÇİN ALAY ZANNEDİYOR!”

Öte yandan AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in “Günaydın insanların aklıyla alay ediyor” söylemine de göndermede bulunan Yalçın, “Belediye Başkanı alay etmiyor, hizmet ediyor. Süreyya Sadi Bilgiç’in hizmetin ne olduğunu ve nasıl edildiğini bilmediği için bunu alay olarak görüyor. Ama ona birisi hatırlatsın bu alay değil hizmet etmektir. Esas Isparta’yla dalga geçen kendileridir. Teşvik konusunda ve Gelincik yolu için yaptığı açıklamaları bir dinleyin. Büyük balık küçük balığı yutar. Şarkikaraağaç’a gidiyor, burayı bu hale getirenlere hesap soracağım diyor. Şarkikaraağaç’ı bu hale getiren sen ve senin partinden seçilen belediye başkanın. Kendisi çok istikrarlı bir milletvekilimiz maşallah. Hizmeti anlamaması normal çünkü kendisi hizmetin ne olduğunu bilmiyor” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...