Halk Belediye’nin Kültürel etkinliklerini sevdi

21 Mart 2014 18:25

Isparta Belediyesi mart ayı başından beri yapmış olduğu kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenen programda her kesime hitap edilmesine azami gayret gösteriliyor. Özellikle uzun süredir tiyatro gösterilerine hasret kalan Isparta’lılar belediyenin düzenlemiş olduğu bu etkinliklerle büyük ilgi gösteriyor. İlköğretim öğrencilerinden üniversite öğrencilerine kadar tüm eğitim ve öğretim düzeyi ile Isparta halkının ilgi alanlarını da düşünen belediye vatandaştan bu etkinlikler sayesinde tam not almayı da başardı.

İşte bu etkinliklerin biri daha önceki gün gerçekleşti. Kültür sinemasında gösterime sunulan “Hasan ile Zübeyde” adlı tiyatro gösterisi de ilgililerinden tam not aldı. Tiyatroyu izlemeye gelenler sanatçıları zaman zaman alkışlayarak gösteriyi beğendiklerini ifade ettiler.

Belediye yetkilileri de halkın büyük teveccüh gösterdiği bu kültürel etkinliklere önümüzdeki aylarda da devam edileceğini müjdeleyerek tiyatro sevenlerin gönlünü aldı.

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...