Huzurevi’ne yeni tesis

21 Mart 2014 18:31

18-24 Mart tarihleri arasının yaşlılara saygı haftası olması nedeni ile Huzurevi yöneticileri ve sakinleri haftayı değerlendirmek için bir dizi program düzenledi. Bu programları dahilinde Vakıf Başkanı Atilla Süldür başkanlığında Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın vakıf yöneticilerine büyük bir müjde verdi. Kirada bulunan engelliler için bir bina yapılmasını seve seve kabul ettiğini hemen faaliyete geçilmesi için gerekli girişimlerin yapılmasını istedi. Sohbet havası içerisinde geçen görüşmede. Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür ziyaret sebebi hakkında kısa bir açıklamada bulundu.

Süldür yaptığı açıklamasında, “bu hafta bildiğiniz gibi yaşlılar haftası. Bizlerde bu haftanın ruhuna uygun bazı aktivitelerde bulunmak istedik. Bu sene sakinlerimizin açtığı el işi sergiler ile haftamızı kutlamaya başladık. Bu münasebetle de belediyemizi ziyarete geldik. Bu sene özürlüler binamızın temelini atıp yapmayı düşündük. Belediye Huzurevi Vakfı ve Dernek işbirliği ile nasıl huzurevi binasını yapmış isek engelliler binasını da birlikte yapabileceğimizi düşündük. Engelliler için tutmuş olduğumuz binaya 10 bin lira kira veriyoruz. Bu da gerçekten bizim için büyük bir külfet oluşturmaktadır. Bu konuda dün olduğu gibi gereken ilgiyi göreceğimizi inanıyoruz. Bu güne kadar nasıl bize destek oldu ise bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında, “yaşlılar haftası nedeniyle şahsıma yapılan ziyaretten oldukça memnun oldum. Vakıf başkanımızın söylediği tesisi bizlerde sonuna kadar destekliyoruz. Belediyemize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız. Yapılacak olan bu tesisin hem Ispartalılar tarafından hem de diğer iller tarafından örnek gösterilen bir bina olmasını istiyorum. Önümüzdeki dönem hemen bunun temelini atalım ve tesisimizin inşasına başlayalım. Şimdiden söylemek istiyorum ki tesisimiz hepinize hayırlı olsun”dedi.

 

Bu haber 571 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...