“Allah rızası için şunlara oy vermeyin!”

21 Mart 2014 18:38

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, önceki gün akşam Emre Mahallesi’nde halka seslendi. Gençay, seçmenlere önemli uyarılarda bulunarak “Vereceğiniz oy çok önemli. Vermiş olduğunuz oy 5 yıl hakim olacaktır. Seçtiğiniz kişi yanlış işler yaparsa siz de buna ortak olursunuz” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan, İl Başkanı Cevat Gençay ve kurmayları önceki gün Emre Mahallesi meydanlığında halka seslendi. Yerel seçimlerde oy verilecek adaylara çok dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunan SP kadroları gerekçelerini bir bir açıkladı. İlk Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay konuştu.

“SEÇTİĞİNİZ KİŞİ YANLIŞ YAPARSA SİZ DE BUNA ORTAK OLURSUNUZ”

Gençay, yerel seçimlere bakıldığında genel seçim uygulandığını ileri süren Gençay, “Hükümetin gündeminden Isparta çıkmış. Başbakan Isparta’ya geldiğinde ilimizi sadece 5 dakika konuştu. Bu seçimlerde partilerin genel siyasetine bakmayın, adaylara bakın, onların kadrolarına bakın. Vereceğiniz oy çok önemli. Vermiş olduğunuz oy 5 yıl hakim olacaktır. Seçtiğiniz kişi yanlış işler yaparsa siz de buna ortak olursunuz. Biz geldik sizin cebinizi para doldurduk bizden sonra gelenler ceplerinizi kredi kartı doldurdu.

“BİZ BUNU İBADET DİYE YAPIYORUZ”

Allah rızası için şunlara oy vermeyin! Artık uyanalım. Bunların reçetesi Amerika’dan gelen talimatlarla doludur. Biz bu milletin aslıyız, bu milletin çehresiyiz. Adaylara bakın; Süleyman Çakan Milli Görüşün adayı. Şehirciliği süper bilen bir insan. 8 aydır çalışıyoruz. Biz bunu ibadet diye yapıyoruz. Helal parayla siyaset yapıyoruz. Belediyenin parasıyla pankartlar asmıyoruz, TV’lerde program yapmıyoruz. Hükümetin parasıyla caka atmıyoruz. Kadrosu ise tam bir Isparta’nın fotoğrafı. Diğer listelere bakın 7 tane müteahhit. Diğerine bakıyoruz Başkanın hemşehrileri listeleri doldurmuş. Bizim listemiz cömertlerle dolu. Vermesini bilen almasını bilmeyen insanlar. Doğruya doğru insanlardan oluşan bir kadromuz var. Bu seçim vicdan seçimi olacak. Geçen seçimde de aynısı oldu Isparta kaybetti. Allah aşkına şu gitsin diye oy vermeyin şu kazanacak diye oy verin” dedi.

“BİZİM GİBİ PROJELERİNİ AÇIKLAYABİLEN VAR MI?”

Öte yandan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan ise kentsel dönüşüm konusundan bahsetti. Yerel seçimin, halkı çok ilgilendirdiğini ifade eden Çakan, “Tüm adaylar keşke bir araya gelse de dediklerine bir şahit olsanız. Bu seçimlerde projelerini bizim gibi açıklayabilen var mı? 5 yıl sonra ne olacağını biliyor musunuz? Ama bu gerçeklerden kaçabilecekler mi? Bunları söylemedi demeyin. Biri geldi bunları bize anlatmadı demeyin. Belediyecilik yol, asfalt işlerinden ibaret değildir. Belediyecilik değer üretmektir. Bu şehrin içinde değer üreten yöneticiler olsaydı bugün Isparta böyle olmazdı. Kentsel dönüşüm başlayalı 3 yıl oldu ama gelinen noktaya bakın. Biz burayı Anadolu şehri yapacağız ama modern olarak yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 598 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...