Yeni salona yeni spor aletleri alındı

23 Mart 2014 15:38

Eğirdir Belediyesi tarafından kendi imkânları ile İstasyon Mahallesi Atınkum Plajı yakınında yaptırılan Çok Maksatlı Düğün ve Toplantı Salonu’nun zemin katındaki spor salonuna fitness çalışma aletleri alındı. 

İki yıl garanti kapsamında olarak salona yerleştirilen fitness çalışma aletlerini gören beden eğitimi öğretmenleri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e spora katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Salona yerleştirilen fitness çalışma aletleri, 1 adet göğüs çalıştırıcısı, 2 adet yatay ve dikey bisiklet, 2 adet yürüme bandı ve 1 adet ayak çalıştırıcı olmak üzere 6 parçadan meydana geliyor.
Başkan Özmeral, verilen sözlerin ihtiyaçlara göre yerine getirildiğini belirterek “Çok Maksatlı Düğün ve Toplantı salonumuzu tamamladık. Zemin katta bulunan spor salonuna, bilhassa bayanların talepleri doğrultusunda fitness çalışma aletlerini alarak yerleştirdik. Spora her zaman destek verdik, sporcularımızla beraber olduk. Şimdi, spor yapacaklara yeni bir kapı daha açmış bulunuyoruz. Salonumuzun ve spor aletlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 1103 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...