CHP Adayı Kayan’dan Başkan Özmeral’e teşekkür

24 Mart 2014 15:03

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Adem Kayan ekibiyle birlikte, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek ilçeye yeni yapılan Elma Heykeli için teşekkürlerini belirtti.

Çok güzel bir düşünceyle büyük bir eksikliğin giderilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Adem Kayan, “Bir insanın kıymeti kaybedilince anlaşılırmış. Belediye Başkanımızın ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eğirdir’imize Elma Heykeli yaptırarak ilçemize güzel bir eser bırakan Belediye Başkanımıza fazlasıyla teşekkürlerimizi bildiriyoruz. Belediye Başkanlığı vazifesinden sonra da kendisinin Eğirdir için çalışacağından şüphemiz yoktur” dedi.

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Adem Kayan ile birlikte gelen meclis üyesi adayları ise, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yaptığını belirttiler. Meclis üyesi adayları, “Başkanımız siyasi parti gözetmeksizin her konuda herkese yardımcı oldu. Haklı talepleri anında değerlendirdi ve gerekeni yaptı. Başkanımızın Eğirdir’imize verdiği hizmetler saymakla bitmez. 5 yılda çok büyük işler başardı. Belediye Başkanımıza hizmetlerinden ve tarafsız davranmasından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Elma Heykeli başta olmak üzere ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür için Belediyeye gelen CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Adem Kayan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Her zaman doğrudan yana olduklarını belirten Başkan Özmeral, “Saygıdeğer halkımıza 5 yıl hizmet etmek şahsım için büyük bir fırsat olmuştur. Halkımızın haklı taleplerini siyasi görüş gözetmeksizin yerine getirmeye çalıştık. Vazifemizi devredinceye kadar da bu görüşümüzden sapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Hizmetleri görüp beğenmeniz, bizleri takdir etmeniz bizlere ayrı bir şevk veriyor. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Bu haber 967 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...