“Hizmet bekliyorsanız Günaydın’ı destekleyiniz”

24 Mart 2014 15:14

30Martta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Isparta’da bir dizi program düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tunca Toskay Günaydın’ı da makamında ziyaret etti. İki günlük ziyaretinde hem ilçelerdeki çalışmaları yakından takip eden Toskay şehir merkezindeki seçim çalışmalarını da yakından takip etti. Bu vesile ile Cuma günü saat 11.00’de Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Bir saat süren görüşmede görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 57. Dönemde bakanlık görevini de üstelen Antalya Milletvekili Prof. Dr. Tunca Toskay’ın ziyaretinden oldukça memnun olduğunu dile getirerek Toskay’a ziyaretinden dolayı plaket ve gül ürünlerinden oluşan bir hediye takdim etti.

Günaydın, “Bakanımızın Isparta’ya yapmış olduğu ziyareti nedeni ile bizi de makamımızda ziyaret etmiştir. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisinin engin tecrübeleri bulunmaktadır. Bizde bu engin tecrübelerinden yararlanıyoruz” dedi.

Toskay, “seçim nedeni ile Isparta’ya geldim. Arkadaşlarla bir çok ilçeyi gezdik. Gördüğüm atmosfer MHP camiası olarak bizleri çok memnun etti. İlçelerimiz ve merkezimizde partimize teveccühün oldukça yüksek olduğunu gördüm. Isparta’ya kazandırmış olduğunuz değerlerin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inanıyorum. Ispartalıların da buna inandığına inanıyorum. Bizim en büyük zevkimiz insanlara hizmet etmektir. Bizim en çok zevk aklığımız duygu budur. Sizinde bu zevkten oldukça istifade ettiğinizi görüyorum. 30 Martta da inşallah güzel haberlerle yeniden 5 yıl birlikte olacağımızda eminim” dedi.

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...