“Onursal başkanımızsın”

24 Mart 2014 15:16

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök ve beraberindeki kalabalık, partilerinin Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyarette bulunarak onure ettiler.

Ak Partililerle tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Hoş geldiniz” diyerek sıcak ve samimi davranışıyla karşıladığı Ak Parti Milletvekilli Recep Özel ve beraberindekilerle uzun süre sohbet etme imkânı buldu.

 AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sn olarak ilçemize kazandırdığı elma heykelinden dolayı da kendisini tebrik ediyoruz. Allah ondan razı olsun. Kimse, Başkanımız hakkında, çaldı, çırptı, peşkeş çekti diyemez. Bu duruş hem partimiz adına bir gurur kaynağıdır hem Başkanımız için büyük bir onurdur. Belediye Başkanımız hizmetlerinin yanında Eğirdir’de büyük bir zihniyeti değiştirdi. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet etme noktasında Başkanımız Eğirdir’imize elinden geldiği kadarıyla güzel hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi çok seviyoruz ve sevmeye devam edeceğiz. Çünkü Ak Parti olarak biz, 9 milyonluk üyesiyle büyük bir aileyiz. Hizmetlerinden ve partimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman birlikte olacağız ve kendisini sevmeye devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, “Sen bizim onursal başkanımızsın” diyerek sevgisini gösterdi. İlçe Başkanı Hasan Dinçer, “Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah’a şükür kimse senin hakkında kötü bir laf söyleyemez. Ne hırsız diyebilir, ne de çaldır çaldırttı diyebilir. Bu gurur sana yeter. Partimizin onursal başkanı olarak da kalacaksın” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyarette içinden geçenleri samimi bir şekilde söyleyerek, “Ben aynı noktada duruyorum. Eğirdir’de Belediye Başkanlığı yapmak kolay bir iş değil” dedi.

Milletvekili Recep Özel, “Başkanım sen, birçok pisliği temizledin, Eğirdir’in elinizi yüzünü topladın. Senden sonra gelecek olan Belediye Başkanı rahat edecektir” diyerek teşekkür etti.

Başkan Özmeral, milletvekili Özel ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Belediye personelini ziyaret etmek için de Başkan Özmeral’den izin istedi. Başkan Özmeral, “Belediye sizin. Her tarafı açık buyurun gezebilirsiniz” dedi. Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkan Adayı Veli Gök ve partililer Belediye personeli ile selamlaştıktan sonra Belediye’den ayrıldılar.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...