“O MHP”lileri bul ve teşhir et!”

24 Mart 2014 15:22

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, MHP’lilerin mahalle çalışmalarında CHP Adayı Çakmakçı’nın seçimden çekileceği yönünde kara propaganda yaptıklarını belirtti ve MHP İl Başkanı Yalçın’a çağrıda bulunarak “Onları bul ve teşhir et” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, Milliyetçi Hareket Partisi’ni(MHP) seçim çalışmalarında kara propaganda yapmakla suçladı ve adeta ateş püskürdü. MHP’lilerin mahalle çalışmalarında CHP Adayı Prof. Dr.Lütfü Çakmakçı’nın çekileceği yönünde dedikodu yaydıklarını iddia ederek, “30-40 esnaf arkadaşımdan telefon aldım. CHP adayı çekiliyor MHP’yi destekleyin deniyormuş. Bu ahlaksız bir olaydır kabul edilir bir yanı yoktur. Böyle oy toplamak bir siyasi parti için utanç verici bir durumdur. CHP İl Başkanı olarak bunu yapanları lanetliyorum. Siyaset adam gibi yapılır, projeler anlatılır, böyle oy istenir. 2 dönem belediye başkanlığı yapmış, yıpranmış, aşınmış, MHP’lilerin bile oy vermeyeceği bir belediye başkanına kazandırmak için CHP tabanına sürekli hoca çekilecek, AKP ile anlaştılar gibi bir kara propaganda yaymaya çalışıyorlar” dedi.

YALÇIN TEŞHİR ETSİN

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’a çağrıda bulunan Şenol,  “MHP’li ya da Yusuf Ziya Günaydın’a yakın olup böyle propagandalar yapanları tespit ve teşhir etsinler. Böyle siyasi ahlaksız propaganda olamaz. İşi gücü bıraktık CHP MHP propagandasıyla uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...