“Topu 90’a takmak istiyoruz”

24 Mart 2014 15:24

CHP Gelendost Belediye Başkan adayı Lokman Kumcu, ciddi bir oy ve güçle seçileceklerinden hiç şüphelerinin olmadığını belirtti. Futbol topunu orta sahaya kadar getirdiklerini belirten Kumcu, “Ben topu sürmek ve golü 90’dan atmak istiyorum. İnşallah son noktayı koyacağız” dedi.

Yerel seçim heyecanı il merkezinde olduğu kadar İlçelerde de heyecanlı bir şekilde sürüyor. İl Genel Meclis Üyesi iken Gelendost Belediye Başkan adayı gösterilen Lokman Kumcu, ilçesinde bir değişimin ve sıçramanın olması gerektiğini söyledi. 30 Mart’ın bir fırsat olduğunu ve o fırsatın yegâne güvencesinin Lokman Kumcu ve CHP olduğunu belirten Kumcu, “Gelendostlu hemşerilerimiz kafalarında ‘acaba’ düşüncesini taşımasınlar. CHP, Gelendost’ta güçlü kadrosu ve ekibiyle inançlı ve vizyonu olan adayıyla seçime hazır. Bu seçimlere renk kattık. Bizim dargın olduğumuz hiç kimse yok” dedi.

“TOPU 90’A TAKMAK İSTİYORUZ”

Seçim çalışmalarını esprili bir dille anlatan Kumcu, “Futbol topunu biz orta sahaya kadar getirdik. Ben topu sürmek ve golü 90’dan atmak istiyorum. İnşallah son noktayı koyacağız. Gelendost’ta en büyük eksiklik ve sosyal ve kültürel alanlarda yaşanıyor. Toplumun birlik ve beraberliğini sağlayacak hiçbir çalışma Gelendost’ta yok. Ayrıca kültür adına da hiçbir şey yok. Biz öncelikle bunları sağlayacağız’ diye konuştu.

“KARŞIMIZDA RAKİP GÖREMİYORUZ”

Öte yandan halkın ayağına gittiğimiz müddetçe bu seçimde kendilerine rakip göremediklerini ifade eden Kumcu, şöyle devam etti; “Halkın makamını halkın içinde kullanmak gerekiyor. Duruşumuz dik. CHP, 4. oku olan devrimcilik okuyla ok gibi yayından fırlamış vaziyette, onur ve haysiyetiyle , dört dörtlük adayıyla hem Gelendost’ta hem partisine hem de arkadaşlarıyla birlikte topluma faydalı olmak için yola devam ediyor.

“İLÇE GİRİŞİNE KÖY PAZARI KURACAĞIZ”

Gelendost halkının güncel olayların içinde değil güncel yaşam tarzı içerisinde bir gelir kaynağı yok. İlçedeki esnaflarımız 3 AVM açılması sonucu küf oldular. Büyük AVM’lerin olması küçük bakkal ve diğer esnafları çökertmiş durumda. Halkın ve özellikle kadınlarımızın ön plana çıkmadığı bir Gelendost’ta kadınlarımızı ön plana çıkartmaya çalışacağız. İlçe girişinde güzel bir köy pazarı kuracağız. Bu Pazar çok modern bir Pazar olacak. Hem kültür, hem insanlara ulaşım hem de ticareti beraberce orada götüreceğiz. Halkın kültür duygusunu orada buluşturmak istiyoruz.

“40 YIL ÖNCE İLÇEDE SİNEMA VARDI ŞİMDİ HALI SAHA BİLE YOK”

40 yıl önce ilçede 2 sinema varken, şimdi MYO olan bir ilçede bir futbol sahası ve halı saha yok. Biz sosyal kültürel bir gençlik merkezi yapacağız. Sıkıntı içine düşmüş yaşlılarımız için de bakanlıkla birlikte yaşlı yaşam merkezi kuracağız. Elimizde her türlü materyaller var ama bunları eyleme dönüştürecek bir babayiğit yok. Bu baba yiğidin de Lokman Kumcu olduğunu düşünüyorum ekibiyle birlikte. Ciddi bir oy ve güçle başkan seçileceğimizi düşünüyorum. Yönetimimizde herkesi kucaklayan bir anlayışı benimseyeceğiz.”

 

 

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...