“Nasıl olsa kazanır’ demeyin sandığa gidin”

24 Mart 2014 15:25

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, partisine katılan 200 kişiye rozet takma töreninde önemli bir çağrıda bulundu. Günaydın, “Herkesin sandığa gitmesini arzuluyorum. ‘Nasıl olsa kazanır’ demeyin mutlaka sandığa gidin. Çünkü sandık medeniyet içinde demokratik hakkınız. Bu hakkı kullanmıyorsanız maalesef medeniyetten kopmuş oluyorsunuz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın’ın organizatörlüğünde hafta sonu MHP’ye 200 kişi katıldı. Düzenlenen programa; MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri adayları, İl Genel Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, basın mensuplarına teşekkür etti. Partilerine böyle bir katılımın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Yalçın, “Partimize katılımın artarak devam etmesi bizim için çok önemli. 30 Mart’taki seçimler çok önemli. Isparta’da çok şükür 3 aydan beri devam eden süreci çok iyi yönettik. Bu anlamda basın mensuplarının çok büyük etkisi var. Diğer illerde basın mensupları yandaş diyebileceğimiz şekilde taraf olmuş, tarafsızlığını yitirmiş. Ancak Isparta’da durum böyle değil.  Basın mensuplarımıza objektif teşekkür ediyorum” dedi.

“NASIL OLSA KAZANIR DEMEYİN MUTLAK SANDIĞA GİDİN”

Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçildikten sonra tek bir düşüncelerinin bulunduğunu açıkladı. Isparta’ya daha nasıl hizmet edebilirizin derdinde olduklarını ifade eden Günaydın, “Daha nasıl güzel projeler üretebiliriz. Ama bunun yanında 12 yıldır bugüne kadar hiçbir zaman hizmet edilmemiştir ve her gün engellemişlerdir. Hatta hakkımda atıp tutanları da görecekseniz. Neler duyacaksınız! İşte bunlar hizmet etmeyi engelleyen kişilerdir. Bunlar milletvekili de olabilir. İnsanlar bu kadar kötümser. Teşekkür etmesi gerekirken bırakın iftiralarla uğraşıyorlar. Bunları yapanlar kendini anlatıyorlar. Isparta’ya bir damla hizmetiniz yok. İnşallah haftaya bugün seçim var. Hepimiz sandığa gideceğiz. Herkesin sandığa gitmesini arzuluyorum. Nasıl olsa kazanır demeyin mutlaka sandığa gidin. Çünkü sandık medeniyet içinde demokratik hakkınız. Bu hakkı kullanmıyorsanız maalesef medeniyetten kopmuş oluyorsunuz” diye konuştu.

“TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYIN!”

Son olarak MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, önemli mesajlar verdi. Sözün özünü söylemek istediğini belirten Korkmaz, “Siyasi partiler millete hizmet etmenin birer araçlarıdır. Bir takım tutar gibi parti tutmamak lazım. Hangi parti hizmet ediyor, hangi parti samimi bunun arkasında durmak lazım. Bu tespiti yaptıktan sonra şunu da düşünmek lazım. Demokrasinin en önemli unsurlarıdır. Bu bakımdan MHP’ye hangi siyasi görüşten olursa olsun destek vermek üzere onun mücadelesinde bulunmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Bu desteği çok anlamlı buluyoruz. Şunu açık şekilde söylüyorum; Artık devlete millete hizmet konusunda siyasi partiler kendilerini belli etti” şeklinde konuştu.

ROZETLER TAKILDI

Konuşmaların ardından Belediye Meclis Üyeleri tanıtıldı. Tanımın ardından da MHP’ye katılan 200 kişiye rozetleri takıldı.

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...