TED Isparta Koleji Öğretmenlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri

26 Mart 2014 15:20

TED Isparta Koleji yeniliği ve gelişmeyi takip etmek ve bunu eğitim öğretim sürecine yansıtmada gösterdiği titizliğiyle dönem içi hizmet içi eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor. 22 Mart Cumartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi  Öğretim Üyelerinden Zafer Erkoç, kolej öğretmenleriyle buluştu. TED Isparta Koleji Çok Amaçlı Salonunda öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen seminerde zaman yönetimi ,ders içi farkındalık yaratma ,zümreler arası isbirliği ,misyon ve vizyon belirlemenin hedefe yönelmedeki önemi ,mihver ders uygulamalarının ders işlenişi ve etkinliklere yansıması, ödevlendirme ,proje, portfölyo çalışmalarındaki sistem yöntem ve yaklaşımlar gibi konularda bilgi veren Erkoç,öğretmenlerle uygulamalı çalışmalar yaparak öğretmenlerin, etkinliklere katılımı ve hevesi karşısında çok mutlu olduğunu ve grup enerjilerini yaratıcılıklarını takdir etiğini ayrıca belirtti.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge; “bilginin sürekli değiştiği çağımızda en güncel bilgilerle ulaşmanın gelişime açık olmanın  önemini biliyoruz, bu nedenle bir çok hizmet içi seminer ile hem öğrencilerimizi hem öğretmenlerimizi bilgilendirmeye ve buradan alınan bilgileri paylaşarak kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Bilge; “değerli hocamız Zafer Erkoç’u öğretmenlerimizle buluşturan genel merkezimize ve şirket yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ZAFER ERKOÇ KİMDİR

1965 İstanbul doğumlu Zafer Erkoç öncelikle Milli Eğitim Bakanlığında görev almıştır. Sonrasında 15. Milli Eğitim Şurasında üye, Ulusoy Holding'de Eğitim, İnsan Kaynakları Ve Kalite Müdürü, Yeditepe Üniversitesinde Öğretim Görevlisi ve Sosyal Bilimler & Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Halen İstanbul Kültür Üniversitesinde Öğretim Görevlisi ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olup ISO 9001 & OHSAS 18001 baş tetkik görevlisidir.

Erkoç, çeşitli üniversitelerde ve ilk / orta dereceli öğretim kurumlarında, eğitim örgütlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Bölüm/Zümre Yöneticiliği, Sürekli Mesleki Gelişim, Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 9001- 2008) Kalite Yönetim Sistemleri Tetkik Teknikleri Ve Eğitim Yönetimi konularında dersler vermiştir. Ayrıca, Kalite Yönetim Sistemleri, İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Eğitim Yöneticiliği konusunda birçok kuruluşa danışman ve tetkik görevlisi olarak da hizmet vermiştir.

Deniz Kuvvetleri adına “FYO” İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Erkoç, İnsan Kaynakları Bilim Dalında yüksek lisans yaptıktan sonra, yine aynı dalda doktorasını sürdürmektedir.

Erkoç, eğitim yönetimi, öğretim liderliği, orta öğretimde yeniden yapılanma sürecinde ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi & akreditasyon yoluyla okul performansının geliştirilmesi, insan kaynakları, performans yönetimi, ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği, tetkik ve baş tetkik görevlisi konularında katılımcı ve yönetmen olarak çok sayıda seminer ve toplantıya katılmıştır.        

YAYINLAR

1-BETA yayınlarından “KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ TETKİK TEKNİKLERİ (IS0 9001:2000/14000/18001/13001/480 Sayfa) 10/10/2004 Tarihinde çıktı.

2-İnsan Kaynakları Yönetimi & Kalite Yönetim Sistemleri Terimler Sözlüğü...

Ağustos, 2006'da, Öğr. Gör. Zafer Erkoç tarafından çalışması yapılan, 611 sayfalık, “İnsan Kaynakları Yönetimi & Kalite Yönetim Sistemleri Terimler Sözlüğü”, Alfa

3-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi...

Haziran 2006'da Öğr. Gör. Zafer Erkoç'un, Eminönü Belediyesi sponsorluğunda, 413 sayfalık, “ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi” kitabı basılmıştır.

4- Okullarda Öğretmen ve Yönetici Yetkinlikleri. Şubat 2011- Özel Okullar Birliği

 MAKALELER

www.insankaynaklari.com ‘da yayınlanan; 40 makale.

Bu haber 1050 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...