Uslu; “Geleceğimizin temeli, çocuklarımızın gelişimiyle atılır”

26 Mart 2014 15:25

Isparta Belediye Başkanı seçildiği takdirde önemli projeleri hayata geçirecek olan DYP Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, çocukları da unutmadı ve onlarla ilgili düşüncülerini de açıkladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Doğru Yol Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu: “Çocuklarımızın okul dersleri dışında farklı konularda bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri alanları olmadığı için yavrularımızdan gelen taleplerle kişisel gelişimlerini desteklemek, okul dışında kendilerine alan yaratmalarını sağlayabilmeleri için projelerimiz var. Özellikle bu projelerimizi okul yakınlarında yapacağız ki her çocuğumuz kolayca buraya gelebilsin.

Ne yazık ki çocuklarımız bizler kadar şanslı değil, üzülerek söylüyorum ki onlar bilgisayar, telefon ya da başka teknolojik aletlerin başından kalkamıyor. Sokağa çıkıp çeşitli oyunlar oynayamıyorlar. Bizde unutulan yönlerimizi tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz. Çocuklarımız için güvenlikli ve sağlıklı alanlar yaparak gelişimlerine katkı sağlayacağız. Anne ve babalara buradan sesleniyorum sizlerin çocukları, bizlerin çocuğudur. Onların gelişimini ne kadar sağlıklı yaparsak, ülkemizin geleceği de o kadar emin ellerde olur. Bekleyin ve görün” dedi.

Projelerinden bazı başlıklar söyleyen Mehmet Uslu: “Mesela; Balon parklar, Disneyland tarzı eğlence merkezleri, özel panayır alanları gibi” dedi.

 

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...